That’s me on ChigagoNow

5 juni 2016

That’s me on ChigagoNow

5 juni 2016

Een tijdje geleden werd ik gevraagd voor een interview op de blogsite Chigagonow.com. Annemarie Verweij interviewt hiervoor al een tijdje Nederlandse moeders die in het buitenland wonen en deze week was ik aan de beurt. Het is altijd gek om een artikel over jezelf te lezen, maar het is ook wel weer heel erg tof.

Overigens moest ik voor dit interview de antwoorden in het Engels aanleveren. Dat was nog wel lastig, want Engels is inmiddels niet meer mijn tweede taal. Waar ik vroeger geen problemen met Engels had, moest ik nu in het begin flink zoeken naar de juiste woorden en zinsbouw. Zo suf! Uiteindelijk is het gelukkig goedgekomen door eerst mijn verhaal in het Nederlands op papier te zetten en dit te vertalen. Al weet ik niet hoeveel Annemarie er nog aan gesleuteld heeft šŸ˜‰

Ben je nieuwsgierig naar het artikel? Klik dan hier!

Laat je me weten wat je ervan vindt?

Volg de blogs van Annemarie trouwens ook via Facebook!

Marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza. Ze is in 2014 geƫmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

All posts

No Comments

Laat hier je reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Dit ben ik

Dit ben ik

Marlieke

Leuk dat je op Lovethat.nl komt neuzen! Ik ben Marlieke en woon met mijn man en twee meiden in Zwitserland. Op Lovethat lees je meer over mijn leven en over dat wat mij interesseert, inspireert en motiveert!

Liefs Marlieke

Mis nooit meer een artikel!

Voeg je bij 4.040 andere abonnees

Volg ons op Facebook

Follow

Laatste berichten

×