Thaise rokjes bij Girlystuff

23 mei 2017

Thaise rokjes bij Girlystuff

23 mei 2017

Voor Eva mocht ik onlangs een rokje uitkiezen bij Girlystuff.nl. Deze webwinkel verkoopt uitsluitend Thaise vrolijke rokjes, baggy broekjes, schoenen en haarbanden. De winkel is een lust voor het oog en je ziet dat er aan zowel de producten als de uitstraling veel werk is verzet.

Thaise rokjes!

De vrolijke Thaise kleuren zien er niet alleen fantastisch uit op de website, maar staan ook nog eens zo onwijs leuk. Toen ik de foto’s van Eva had gemaakt bedacht ik dat het geheel misschien zelfs nog mooier was geweest als ik het t-shirt in haar rokje had gedaan. Want ook de bovenkant is ook heel mooi afgewerkt en dat mag best gezien worden.

Thais rokje

Thais rokje

GirlyStuff | Ook vrolijk geprijsd!

Wat mij opvalt aan de website is het enorme aanbod van vrolijke kleding. Voor ieder kind is er wel een kledingstuk of een kleur voor handen waar ze vrolijk van worden. De baggy broeken kan je trouwens ook langer dragen. Want die zijn niet alleen leuk als ze op de enkels vallen, maar ook op de knie zien deze broeken er nog tof uit.

De prijzen van de broeken liggen tussen de 12,95 en 14,95. De rokjes kosten tussen de 14,95 en 16,95. Voor deze kwaliteit en deze vrolijkheid is dit echt bijna goedkoop te noemen.

Ook aan ons, volwassenen, is gedacht. De leuke baggy broeken voor kinderen, zijn namelijk ook in onze maten verkrijgbaar!

Wil je meer lezen over de achtergrond van deze webwinkel en welke avonturen de eigenaresse nog meer beleefd tussen de continenten? Dan moet je ook eens haar blogs lezen!

Marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza. Ze is in 2014 geƫmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

All posts

1 Comment

 • Simone 26 mei 2017 at 21:16

  Ziet er vrolijk uit, maar helaas weinig in grotere meiden maten…

 • Laat hier je reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Dit ben ik

  Dit ben ik

  Marlieke

  Leuk dat je op Lovethat.nl komt neuzen! Ik ben Marlieke en woon met mijn man en twee meiden in Zwitserland. Op Lovethat lees je meer over mijn leven en over dat wat mij interesseert, inspireert en motiveert!

  Liefs Marlieke

  Mis nooit meer een artikel!

  Voeg je bij 4.042 andere abonnees

  Volg ons op Facebook

  Follow

  Laatste berichten

  ×