SUPpen met Jobe op het strand

9 mei 2017

SUPpen met Jobe op het strand

9 mei 2017
Door Elja

Een paar weken geleden kreeg ik een uitnodiging voor het SUP event van Jobe op het strand van Kijkduin. Jobe is een bekend sportmerk dat SUPpen onder de aandacht wil brengen van het brede publiek. En dat doen ze met hun SUP2thepeopletour. De komende vijf weken gaan ze langs de kust van Europa touren om iedereen kennis te laten maken met SUPpen.

Kickoff event van SUP2thepeople

Tijdens het kickoff event van SUP2thepeople lanceerde Jobe hun European West Coast Tour. Vier stoere dames gaan in twee teams van Den Haag naar Spanje. Onderweg gaan ze leuke challenges doen en zo proberen zoveel mogelijk mensen op de SUP te krijgen. Niet alleen voor een mooie sup route maar bijvoorbeeld ook voor SUP yoga. Jobe heeft namelijk niet alleen touring boards maar ook geweldig mooie bamboo boards voor SUP yoga.

JOBE SUP2thepeople
JOBE SUP2thepeople

Maar wat is SUPpen nu eigenlijk?

Maar wat is SUPpen nu eigenlijk? SUP staat voor ‘Stand Up Paddling’. Oftewel: Rechtop staand op een sup-board (een soort van surfboard) met een peddel vooruitkomen. Een watersport die enorm veel van je lichaam vraagt. Je traint niet alleen je armen maar doordat je op een ‘wiebelige’ plank staat train je ook enorm je core en je beenspieren. En ondertussen mag je dan ook nog genieten van de prachtige natuur op het water. Zelf ben ik al in het bezit van een supboard maar Jobe kende ik nog niet en een uitstapje naar het strand op een dag met geweldig weer… Wie wil dat nu niet?

JOBE SUP2thepeople

Na een warm welkom kregen we allemaal een drankje, een hapje en een heel fijn kledingsetje van Jobe. Speciale kleding om te suppen die snel droog is en ook nog eens beschermt tegen de zon. En na een korte speech mochten we allemaal een keer op de SUP staan. De waterbak was een meter of 20 lang en ondanks dat het rustig water was is SUPpen in zo’n bak nog best een uitdaging.

Na het SUPpen was het nog heerlijk genieten van het heerlijke weer. Dit smaakte gelijk weer naar meer. Mijn eigen board ligt nog in de schuur maar komt er zeker een dezer dagen weer uit. En wat is het dan handig dat Jobe op hun site de leukste SUP routes heeft verzameld.

JOBE SUP2thepeople

Nieuwsgierig geworden? Op de site van SUP2thepeople vind je naast alle mooie SUP routes ook alle verhuurpunten van SUP boards. Kan je meteen opstappen en wegvaren.

Marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

All posts

No Comments

Laat hier je reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Dit ben ik

Dit ben ik

Marlieke

Leuk dat je op Lovethat.nl komt neuzen! Ik ben Marlieke en woon met mijn man en twee meiden in Zwitserland. Op Lovethat lees je meer over mijn leven en over dat wat mij interesseert, inspireert en motiveert!

Liefs Marlieke

Mis nooit meer een artikel!

Voeg je bij 4.057 andere abonnees

Volg ons op Facebook

Follow

Laatste berichten

×