Stuur ook eens zo’n leuk kaartje!

24 april 2015

Stuur ook eens zo’n leuk kaartje!

24 april 2015

Sinds wij in Zwitserland wonen krijgen we echt heel veel kaarten toegestuurd. Echt superleuk! Ieder kaartje krijgt dan ook een mooi plekje aan de slinger of in het kaartenrek en uiteindelijk gaan ze allemaal in ons Hollandse bewaarblik.  Dus je stuurt het niet voor niets en je maakt mij/ons er heel blij mee!

Maarehm… lieve kaartjesstuurders, weten jullie dat er online nog zoveel meer toffe kaarten te koop zijn? Overigens weet ik zeker dat je ook anderen blij maakt met een kaartje, dus laat je door onderstaande kaartjes inspireren en… stuur eens een kaartje!

StudioLND

StudioLND
Dit vind ik zo’n originele serie van StudioLND!

Paperbreeze

Yesiwood
Hippe kaartjes van YesIWood (wat een coole naam) te koop bij Paperbreeze

Popsjesenco

popsjesco
Leuke craft-kaartjes van Popsjesenco, deze kun je altijd wel iemand sturen

Oktoberdots

oktoberdots
Bij Oktoberdots koop je deze leuke sets voor slechts 2,75 (per 4)

Koetjes & Kaartjes

koetjesenkaartjes
De groeikaarten van Koetjes & Kaartjes blijven favoriet bij me

PS Ik hou van Jou

Mooie kaartjes en illustraties van Marc Boutavant. Natuurlijk bij PS ik hou van jou :)
Mooie kaartjes en illustraties van Marc Boutavant. Natuurlijk bij PS ik hou van jou 🙂

Woordkunsten

De kaartjes van woordkunsten zijn zo gevoelig. neem vooral een kijkje op de site!
De kaartjes van woordkunsten zijn zo gevoelig. neem vooral een kijkje op de site!

Unieke Postkaarten

De stijl van Wendy de Boer is er eentje die je onthoudt. Deze kaarten komen uit de nieuwste collectie!
De stijl van Wendy de Boer is er eentje die je onthoudt. Deze kaarten komen uit de nieuwste collectie!
Marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

All posts

3 Comments

 • jansyluvzu 24 april 2015 at 15:59

  Ik hou ook erg van echte post…heb als tiener ruim 80 penvriendinnen gehad over de hele wereld…zooo leuk…nu al die swaps…ik hou er van…mijn favoriet? de kaartjes van Amber (Koetjes en kaartjes) die zijn zoooo leuk!

  • Marlieke 24 april 2015 at 16:33

   Wauw! Echt zoveel? Ik had er drie ofzo 🙂

   • jansyluvzu 24 april 2015 at 16:38

    Ja het was echt niet bij te houden. ..hihi

  Laat hier je reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Dit ben ik

  Dit ben ik

  Marlieke

  Leuk dat je op Lovethat.nl komt neuzen! Ik ben Marlieke en woon met mijn man en twee meiden in Zwitserland. Op Lovethat lees je meer over mijn leven en over dat wat mij interesseert, inspireert en motiveert!

  Liefs Marlieke

  Mis nooit meer een artikel!

  Voeg je bij 4.039 andere abonnees

  Volg ons op Facebook

  Follow

  Laatste berichten

  ×