Star Wars voor in huis

13 januari 2016

Star Wars voor in huis

13 januari 2016

Ik heb dus helemaal niks met Star Wars, maar wel met alle heisa eromheen. Ik geniet van die mensen die helemaal losgaan met een lichtgevend zwaard. Mannen die perse de nieuwe Star Wars film moeten zien en bedrijven die uitpakken met de meest geniale en in mijn ogen supergrappige Star Wars prullaria. Zet de Disney bekers op zolder en maak plaats voor Star Wars! Nog meer leuke producten vind je op That Sweet Gift

Klik op de foto’s om direct door naar de webshops te gaan.

De leukste Star Wars prullaria voor in huis!

Stapelmokken met Stormtrooper, Luke of Han Solo

starwars

Doe er koffie in en de zwaarden gaan aan!

starwarskoffie

Darth Vader ovenwanten!!

darth vader

De Mannenjumpsuit!

jumpsuit voor mannen

Regenponcho Darth Vader

11979SW_Ponchos_Titel

May the brew

il_570xn-379025130_ez3m

Star bucks.. nee wars!

il_570xn-400566113_ppn7

Espresso?

blu138-star-wars-espresso-mug-set

Zocht je nog iets hilarisch voor je man, vader, neef, opa of vriend? Ik denk dat je hiermee wel verder kunt toch?

Marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

All posts

4 Comments

 • Jeanine 13 januari 2016 at 10:01

  Whaha geweldig. Oh ik moet er ook altijd zo om lachen. Hoe mensen zich in iets kunnen laten meeslepen. Deze spulletjes zijn verboden in mijn huis maar vind ze wel onwijs grappig. Ik zie mijn man al rondlopen in de jumpsuit 😉

  • Marlieke 20 januari 2016 at 08:48

   zullen ze dat echt verkopen en trekken mannen dat echt aan? En dan niet alleen voor carnaval?

 • DinjaDONUT 13 januari 2016 at 13:10

  Wat een gave spulletjes allemaal! Ik heb mijn ‘verzameling’ al uitgebreid door een Darth Vader bakvorm te kopen haha 😉

 • Laat hier je reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Dit ben ik

  Dit ben ik

  Marlieke

  Leuk dat je op Lovethat.nl komt neuzen! Ik ben Marlieke en woon met mijn man en twee meiden in Zwitserland. Op Lovethat lees je meer over mijn leven en over dat wat mij interesseert, inspireert en motiveert!

  Liefs Marlieke

  Mis nooit meer een artikel!

  Voeg je bij 4.036 andere abonnees

  Volg ons op Facebook

  Follow

  Laatste berichten

  ×