Spelletjes spelen met je peuter

17 januari 2017

Spelletjes spelen met je peuter

17 januari 2017

Liza is een meisje dat van spelletjes houdt. Maar dan wel spelletjes waar ze wat van kan leren of die ze alleen kan doen (met al dan niet een beetje hulp). Ik ben een moeder die vrij weinig geduld heeft voor spelletjes, daarom zijn deĀ spelletjes die ze zelf kan spelen vooral erg fijn! Bij een vriendin van me hebben ze een hele collectie met dit soort spelletjes en daar kan ze haar hart ophalen. Over een paar maandjes is ze jarig en dan weet ik in ieder geval wat ik haar moet geven šŸ˜‰

De leukste acht spelletjes voor je peuter

Twijfel jij nog wat leuke spelletjes zijn voor je peuter? Ik weet zeker dat jouw peuter hiermee zich prima kan vermaken en tegelijk nog wat kan leren!

spelletjes-voor-peuters

DJECO visje VisjeDOTCON Heads and Tails Memory JANOD 123 Animomatching gamePetit Monkey Animals mix & matchVILAC grabbel voel lottoDJECO little cooperation noordpoolspelDJECO 3 in 1 spellendoosVILAC houten memory

In dit artikel wordt gebruik gemaakt van affiliatelinks

Marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza. Ze is in 2014 geƫmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

All posts

No Comments

Laat hier je reactie achter

Dit ben ik

Dit ben ik

Marlieke

Leuk dat je op Lovethat.nl komt neuzen! Ik ben Marlieke en woon met mijn man en twee meiden in Zwitserland. Op Lovethat lees je meer over mijn leven en over dat wat mij interesseert, inspireert en motiveert!

Liefs Marlieke

Mis nooit meer een artikel!

Voeg je bij 2.723 andere abonnees

Volg ons op Facebook

Follow

Laatste berichten

×