Somoiso wint award voor Heksje en Willem. Gefeliciteerd!

3 april 2015

Somoiso wint award voor Heksje en Willem. Gefeliciteerd!

3 april 2015

Gisteren werd de Media Ukkie Award uitgereikt aan de beste app voor peuters en kleuters van 0 t/m 6 jaar. Vorig jaar won schrijfster Hanneke al met Noa’s sterren. Dit jaar was haar bedrijf Somoiso weer genomineerd voor deze award alleen dan met de app Heksje & Willem.

Zoals je in de titel al hebt kunnen lezen, hebben ze gewonnen! Heksje en Willem wordt hier ook nog met regelmaat op de ipad opgezocht. Dus niet meer dan terecht dat dit creatieve team deze award ook dit jaar weer op haar naam heeft staan! Gefeliciteerd Hanneke en René

Over Heksje en Willem

Net als Noa’s sterren is dit een interactieve app. Kinderen kunnen aan de hand van het verhaal, mét het verhaal meedoen. Heksje en Willem is een lief en rustig verhaal. Hoewel het in het begin wel over een knuffelkonijn-etende reus gaat, gelukkig lust de reus geen kleine Heksjes!

De app zit fijn in elkaar en je kunt ervoor kiezen om het zelf voor te lezen of te laten voorlezen. De voorleesstem is prettig en de muziek eronder past er precies bij. Kortom, een fijne app voor jouw kleintje vanaf een jaar of 2/3!

Download hier de app!

Hekje en Willem

Somoiso deelde onlangs een kijkje-achter-de-schermen op haar eigen website. De moeite waard om te lezen hoe deze app tot stand kwam!

Net voor de emigratie heb ik met Eva een filmpje over deze app gemaakt. Ik bedenk me nu dat we deze nooit gedeeld hebben (ik heb het filmpje niet eens in elkaar gezet). Eens kijken of we dit nog kunnen doen voor jullie.

Marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

All posts

1 Comment

 • […] is geen geheim dat ik fan ben van alles wat er uit de koker van Somoiso komt. De apps Heksje & Lilly, Noa Sterren beschreef ik al eerder. Het tijdschrift Lees! dat ze laatst hebben uitgegeven, liet ik […]

 • Laat hier je reactie achter

  Dit ben ik

  Dit ben ik

  Marlieke

  Leuk dat je op Lovethat.nl komt neuzen! Ik ben Marlieke en woon met mijn man en twee meiden in Zwitserland. Op Lovethat lees je meer over mijn leven en over dat wat mij interesseert, inspireert en motiveert!

  Liefs Marlieke

  Mis nooit meer een artikel!

  Voeg je bij 2.719 andere abonnees

  Volg ons op Facebook

  Follow

  Laatste berichten

  ×