Social media… wat een hoop te volgen!

10 februari 2015

Social media… wat een hoop te volgen!

10 februari 2015

Soms denk ik echt bij mezelf, wat deel je toch een hoop… En dat deel ik ook echt op heel veel plaatsen. Instagram, Facebook, Twitter en dan ook nog op Love that. Ik deel mijn hele leven! Bijna… Niet alles. Je zal niet snel iets naars tegenkomen online. Ik deel het liefste alles waar ik heel blij van word, gelukkige momenten, gebeurtenissen waar ik trots op ben of waar ik heel hard om moet lachen (en ja daar zijn mijn kinderen een onderdeel van!). Daarbij word ik ook betaald of krijg ik iets gratis voor een deel van de artikelen die ik hier schrijf (ze staan allemaal onder ‘samenwerkingen‘), maar ik deel niks met tegenzin. Love that is en blijft mijn fijne plekje op het net, en hopelijk inspireer ik jullie hiermee om ook wat vaker stil te staan bij de leuke, mooie en heerlijke momenten die je iedere keer weer tegenkomt.

Zo en dat waren mijn overdenkingen weer van vandaag 🙂

Blijf altijd op de hoogte en volg me op ál die social media…

Welk kanaal vind jij het leukste om te volgen?

social

Marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

All posts

9 Comments

 • Ottoline Van Der Willik-Vos 10 februari 2015 at 12:42

  Ik volg alles van je, maar ik ben dan ook je moeder!!! Soms zie ik iets voorbij komen dat voor mij ook helemaal nieuw is! Ik ben heel trots op je en “jaloers ” dat je zo makkelijk de dingen verwoord!

  • Marlieke 10 februari 2015 at 14:01

   Ieder zo zijn kwaliteiten mama! :)) Lief dat je me overal volgt!

 • Mama Marijke 10 februari 2015 at 13:41

  Haha ik ben net een stalker 😉 Instagram, blogloving en deze post zag ik toevallig via Facebook. Maar had ook twitter kunnen zijn… Man, ik ga je opeens overal ontvolgen nu, voel me echt een stalker……

  • Marlieke 10 februari 2015 at 14:02

   Oooooh dat ben jij?? Nou dan ben je wel een leuke stalker. Je mag blijven! Thanks

 • Moederlief 10 februari 2015 at 17:53

  Haha moest zo lachen om de reactie van je moeder 🙂 Ik ben zelf vooral een Pinterest en Insta-mens.

  • Marlieke 10 februari 2015 at 21:03

   Volgens mij deel ik nog steeds overal een beetje. Ik denk qua foto’s instagram, maar qua dagelijkse gang van zaken twitter. Niet meer zoveel als eerst eigenlijk, misschien heb ik nu wel de ideale combinatie gevonden! Ik volg je terug!

 • cassiesnl 10 februari 2015 at 21:47

  Ik ben ook een stalker. En ben er trots op! 😛

  Ik volg je overal. Alleen niet naar de supermarkt etc. of misschien toch wel? whahaha

  xx

 • eigenwijsje2014 11 februari 2015 at 01:13

  Instagram vind ik stiekem het leukst.. I love pictures!!

 • Mama van Jenthe (Kelly) 11 februari 2015 at 22:40

  Vind het ook leuk om jou te volgen!

 • Laat hier je reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Dit ben ik

  Dit ben ik

  Marlieke

  Leuk dat je op Lovethat.nl komt neuzen! Ik ben Marlieke en woon met mijn man en twee meiden in Zwitserland. Op Lovethat lees je meer over mijn leven en over dat wat mij interesseert, inspireert en motiveert!

  Liefs Marlieke

  Mis nooit meer een artikel!

  Voeg je bij 4.036 andere abonnees

  Volg ons op Facebook

  Follow

  Laatste berichten

  ×