Soms denk ik echt bij mezelf, wat deel je toch een hoop… En dat deel ik ook echt op heel veel plaatsen. Instagram, Facebook, Twitter en dan ook nog op Love that. Ik deel mijn hele leven! Bijna… Niet alles. Je zal niet snel iets naars tegenkomen online. Ik deel het liefste alles waar ik heel blij van word, gelukkige momenten, gebeurtenissen waar ik trots op ben of waar ik heel hard om moet lachen (en ja daar zijn mijn kinderen een onderdeel van!). Daarbij word ik ook betaald of krijg ik iets gratis voor een deel van de artikelen die ik hier schrijf (ze staan allemaal onder ‘samenwerkingen‘), maar ik deel niks met tegenzin. Love that is en blijft mijn fijne plekje op het net, en hopelijk inspireer ik jullie hiermee om ook wat vaker stil te staan bij de leuke, mooie en heerlijke momenten die je iedere keer weer tegenkomt.

Zo en dat waren mijn overdenkingen weer van vandaag 🙂

Blijf altijd op de hoogte en volg me op ál die social media…

Welk kanaal vind jij het leukste om te volgen?

social

Show CommentsClose Comments

9 Comments

 • Ottoline Van Der Willik-Vos
  Posted 10 februari 2015 at 12:42 0Likes

  Ik volg alles van je, maar ik ben dan ook je moeder!!! Soms zie ik iets voorbij komen dat voor mij ook helemaal nieuw is! Ik ben heel trots op je en “jaloers ” dat je zo makkelijk de dingen verwoord!

 • Mama Marijke
  Posted 10 februari 2015 at 13:41 0Likes

  Haha ik ben net een stalker 😉 Instagram, blogloving en deze post zag ik toevallig via Facebook. Maar had ook twitter kunnen zijn… Man, ik ga je opeens overal ontvolgen nu, voel me echt een stalker……

  • Marlieke
   Posted 10 februari 2015 at 14:02 0Likes

   Oooooh dat ben jij?? Nou dan ben je wel een leuke stalker. Je mag blijven! Thanks

 • Moederlief
  Posted 10 februari 2015 at 17:53 0Likes

  Haha moest zo lachen om de reactie van je moeder 🙂 Ik ben zelf vooral een Pinterest en Insta-mens.

  • Marlieke
   Posted 10 februari 2015 at 21:03 0Likes

   Volgens mij deel ik nog steeds overal een beetje. Ik denk qua foto’s instagram, maar qua dagelijkse gang van zaken twitter. Niet meer zoveel als eerst eigenlijk, misschien heb ik nu wel de ideale combinatie gevonden! Ik volg je terug!

 • cassiesnl
  Posted 10 februari 2015 at 21:47 0Likes

  Ik ben ook een stalker. En ben er trots op! 😛

  Ik volg je overal. Alleen niet naar de supermarkt etc. of misschien toch wel? whahaha

  xx

 • eigenwijsje2014
  Posted 11 februari 2015 at 01:13 0Likes

  Instagram vind ik stiekem het leukst.. I love pictures!!

 • Mama van Jenthe (Kelly)
  Posted 11 februari 2015 at 22:40 0Likes

  Vind het ook leuk om jou te volgen!

Laat hier je reactie achter