De sneeuw verdwijnt!

24 januari 2016

De sneeuw verdwijnt!

24 januari 2016

Het is weer voorbij. Voor nu in ieder geval. Langzaamaan zal de sneeuw verdwijnen, want de komende week geven ze 8 tot 11 graden boven nul. Jammer hoor, maar aan de andere kant ook wel weer lekker. Gewoon weer eventjes gewoon. De skikleren gaan straks weer in de daarvoor bestemde krat en staan klaar voor de volgende sneeuwval. Dit jaar of misschien volgend jaar. We zullen zien!

Vandaag schoot ik nog even wat foto’s uit de auto met mijn iPhone. Omdat wij, ja wij allemaal, het toch zo bijzonder vinden dat witte landschap.

De sneeuw verdwijnt De sneeuw verdwijnt De sneeuw verdwijnt De sneeuw verdwijnt De sneeuw verdwijnt

Marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

All posts

1 Comment

 • Sabine 24 januari 2016 at 20:51

  Ah jammer! Maar wie weet gaat het ergens in februari nog een keer sneeuwen. En anders heb je altijd die prachtige foto’s nog 😉

 • Laat hier je reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Dit ben ik

  Dit ben ik

  Marlieke

  Leuk dat je op Lovethat.nl komt neuzen! Ik ben Marlieke en woon met mijn man en twee meiden in Zwitserland. Op Lovethat lees je meer over mijn leven en over dat wat mij interesseert, inspireert en motiveert!

  Liefs Marlieke

  Mis nooit meer een artikel!

  Voeg je bij 4.036 andere abonnees

  Volg ons op Facebook

  Follow

  Laatste berichten

  ×