Schitterende commercial van Chanel N°5

7 december 2013

Schitterende commercial van Chanel N°5

7 december 2013

chanel 5

Mijn parfumcollectie bestaat uit een selectie appeltjes van DKNY, dus inhoudelijk kan ik echt niks over Chanel No. 5  zeggen. En toch gaat deze post over het bekendste parfum ter wereld. Het parfum dat in 1921 werd uitgebracht door het modehuis Chanel. Chanel N°5 werd gelanceerd op de vijfde dag van de vijfde maand, zo leerde Wikipedia mij. Sinds gisteren heeft Chanel een nieuwe commercial met in de hoofdrol niemand minder dan Marilyn Monroe. De echte commercial duurt 2 minuten en staat vol met oude beelden en prachtige teksten. Vooral het einde, waar je Marilyn zelf hoort praten vind ik geniaal.

Just an example: “What do you wear to bed?”
“A pajama top? The bottoms of the pajama?” “A nightgown?”
– So I said, “Chanel No 5!” Because it’s the truth!
And yet, I don’t want to say “nude.”
But… it’s the truth.

Hieronder is de hele commercial te bekijken.

Marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

All posts

No Comments

Laat hier je reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Dit ben ik

Dit ben ik

Marlieke

Leuk dat je op Lovethat.nl komt neuzen! Ik ben Marlieke en woon met mijn man en twee meiden in Zwitserland. Op Lovethat lees je meer over mijn leven en over dat wat mij interesseert, inspireert en motiveert!

Liefs Marlieke

Mis nooit meer een artikel!

Voeg je bij 4.039 andere abonnees

Volg ons op Facebook

Follow

Laatste berichten

×