Over Lovethat.nl & Samenwerken

OVER LOVETHAT

Op Lovethat laat ik, Marlieke, zien waar ik enthousiast over ben. Dat wat mij raakt of misschien wel wie mij raakt. Welke producten je gezien moet hebben of waar mijn twee kinderen lyrisch over zijn. Ik vertel je over mijn webvondsten, ik houd je op de hoogte van de laatste persnieuwtjes en natuurlijk lees je op Lovethat alles over ons Zwitserleven. Kortom, Lovethat is een online mama- en lifestyle magazine met een persoonlijk Zwitsers tintje!


Het gezicht achter Lovethat.nl ben ik, Marlieke van der Willik. Al een paar jaar kan je op deze plek lezen hoe mijn leven steeds maar weer veranderd. Dacht ik eerst dat een baby je leven veranderde, een tweede baby deed dat nog even meer en als klap op de vuurpijl verliet ik mijn bestaande leven, voor een gloednieuw avontuur in Zwitserland.

Naast Lovethat ben ik opgeleid als online marketeer en werk ik nu als grafisch designer en fotograaf via Marlieke.com. Het is natuurlijk een fantastisch gevoel om al mijn geliefde bezigheden onder 1 dak te kunnen uitvoeren.

OVER SAMENWERKEN

Contentmaker

Lovethat schrijft en publiceert voor jou je content. Een mooi artikel, een goede uitleg, net die content waar het publiek van Lovethat op reageert. Lovethat houdt rekening met jouw SEO trefwoorden, je doelgroep en voorziet ieder artikel van een goed beeld. Enthousiasmeren, motiveren en inspireren zijn onze trefwoorden!

Transparant

Wij zijn trots op onze samenwerkingen, daarom (en omdat het verplicht is) staat iedere blog die door een samenwerking tot stand is gekomen in de categorie samenwerking. Zo is voor iedereen duidelijk dat LoveThat voor een blog betaald heeft gekregen en/of een product heeft ontvangen. Lovethat schrijft eerlijke blogs, mocht een product ons toch niet bevallen, dan zullen we dat eerst terugkoppelen voordat we het publiceren.

De cijfers

Google Analytics (gemiddeld)
Aantal bezoekers: 16.000
Unieke bezoekers: 14.500
Pagina weergave: 21.000
Facebook 1297 volgers
Instagram 2250 volgers
Pinterest 380 volgers
Twitter Marlieke 2383 volgers en Love that 497 volgers
YouTube met ruim 30.000 views op filmpje over aap Koko

De kosten

Een op maat geschreven advertorial, vermelding van jouw product in een leuke blog of een toffe winactie? Op Lovethat kunnen we veel, ik adviseer je dan ook graag.

Vaste bedrag voor een advertorial | gesponsorde content: € 150
Een review is gratis – in alle redelijkheid als je naar het normale bedrag kijkt.