Rood met witte stippen bij de Kaboutertuin

18 april 2014

Rood met witte stippen bij de Kaboutertuin

18 april 2014

Sinds de zwangerschap en vooral na de geboorte van Liza, word ik echt enorm verwend door allemaal lieve lezers en toffe bedrijven. Het is geweldig dat mensen met me meeleven en dat ze ook de moeite nemen om een kaartje te sturen of zelfs een cadeautje! Zo stuurde ook Emy van de Kaboutertuin een cadeautje op, zo lief!

De Kaboutertuin is een webwinkel met producten voor kleine kabouters (wat een mooi en liefdevol woord voor die ukkies trouwens). De Kaboutertuin verkoopt (handgemaakte) producten die leuk zijn als cadeau voor jezelf, maar ook als kraamcadeau echt superleuk zijn om te geven. En weet je wat ik helemaal leuk vind? Het is natuurlijk makkelijk om alles wat je leuk vindt te verkopen, maar de Kaboutertuin houdt ook rekening met haar bedrijfsnaam; je vindt er namelijk heel veel bos-, paddestoel-, en kabouterproducten. En laat ik daar nou van houden!
kaboutertuin

Nu ben je natuurlijk nieuwsgierig wat ik kreeg van hen? Nou ja, ik? Liza dus. Liza slaapt sinds vandaag onder haar eigen lakentje. Wat een mooie naam hebben we haar toch gegeven en wat is het toch mooi op dat lakentje gezet. Ik ben er helemaal weg van. Van die lekkere stoere letters in van die echte meisjeskleuren. Wat wil een dame in de dop nog meer? Heerlijk slapen en daar zeg ik geen nee tegen!

kaboutertuinLiza

 

15% korting bij de Kaboutertuin

Tot en met 30 april 2014 krijg je met de code lovethat 15% korting! Leuk toch? Ik wens je heel veel shopplezier voor je eigen kabouter!

 

Marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

All posts

1 Comment

 • Joyce 18 april 2014 at 08:02

  Wat een lief dekentje! En de shop verkoopt leuke items, ga ik even op mijn lijstje zetten haha!

 • Laat hier je reactie achter

  Dit ben ik

  Dit ben ik

  Marlieke

  Leuk dat je op Lovethat.nl komt neuzen! Ik ben Marlieke en woon met mijn man en twee meiden in Zwitserland. Op Lovethat lees je meer over mijn leven en over dat wat mij interesseert, inspireert en motiveert!

  Liefs Marlieke

  Mis nooit meer een artikel!

  Voeg je bij 2.719 andere abonnees

  Volg ons op Facebook

  Follow

  Laatste berichten

  ×