Relax and enjoy summer!

7 juli 2015

Relax and enjoy summer!

7 juli 2015

Hoi! Remember me? Het lijkt alweer eeuwen geleden dat ik iets gepost heb en dat is ook zo, wel 5 dagen. De tijd vliegt in de zomer. Ik ben druk bezig met de kinderen, met in het zwembad hangen, een voedzame en toch makkelijke maaltijd bedenken en met het huis en mezelf koel houden. Ook ben ik heel hard bezig met LoveThat 2.0.

LoveThat 2.0 zeg je?

Het zit al een tijdje in mijn hoofd, die 2.0. Het is namelijk tijd voor verandering, tijd voor verbetering en tijd voor verdieping.  De eerste stapjes zijn gezet en die kan je inmiddels zien. Deze zomer zullen er achter de schermen dingen veranderen en verbeterd worden. Kleine dingen, zoals de teksten voor zoekmachines verbeteren en grote dingen, zoals aanpassingen aan de lay-out.

Aan de inhoud verander ik niks

Wees maar gerust, LoveThat blijft hetzelfde. Net zo toegankelijk, net zo leuk, net zo gezellig. Dus niks nieuws wat dat betreft onder de zon. Ohhh en dan zijn we weer bij de zon♥

Zomerrooster!

Ik doe het de komende tijd heerlijk rustig aan. Ik geniet van de zon, de zomer, de kids en onze visite. Uiteraard houd ik jullie hiervan op de hoogte, maar niet dagelijks. Goed?

Marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

All posts

8 Comments

 • joyce 7 juli 2015 at 07:01

  Heel begrijpelijk zo’! Zomerrooster ik overweeg hem ook toe te passen haha

  • Marlieke 7 juli 2015 at 07:03

   Ik doe het ieder jaar en heb er nog nooit spijt van gehad. Ik kan het je aanraden!

 • Vlijtig Liesje 7 juli 2015 at 10:40

  Ik vind deze layout leuk moet ik zeggen!

  • Marlieke 7 juli 2015 at 10:42

   Dank je, wat hier ga ik mee verder!

 • Sylvie 7 juli 2015 at 10:43

  Ik ben benieuwd naar de veranderingen! Fijne zomer!!

 • jansyluvzu 7 juli 2015 at 21:55

  Helemaal goed! Ik ben benieuwd naar alle veranderingen…het klinkt goed allemaal! 🙂

 • Wendy 8 juli 2015 at 14:04

  Gave lay out Marlieke!

 • […] veel andere zaken aan mijn hoofd, veel externe opdrachten en en en… enfin, tijd voor een zomerrooster. Maar omdat ik wel graag bij ben met mijn weekoverzicht. Hier de afgelopen twee weken!! Koffie, […]

 • Laat hier je reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Dit ben ik

  Dit ben ik

  Marlieke

  Leuk dat je op Lovethat.nl komt neuzen! Ik ben Marlieke en woon met mijn man en twee meiden in Zwitserland. Op Lovethat lees je meer over mijn leven en over dat wat mij interesseert, inspireert en motiveert!

  Liefs Marlieke

  Mis nooit meer een artikel!

  Voeg je bij 4.042 andere abonnees

  Volg ons op Facebook

  Follow

  Laatste berichten

  ×