Je kunt er niet meer om heen. Regenbogen en eenhoorns zijn superhip dit jaar! Ik ben fan en daarom heb ik de items die ik heel graag bij ons in huis of in de kinderkamers zie op een rijtje gezet. Pastel is tof, regenbogen zijn cool, eenhoorns zijn gaaf. Ben jij net zo’n fan als ik?
regenbogen en eenhoorns

Hier koop je deze toffe Regenbogen en Eenhoorn items

 1. Poster mintgroen regenboog van Eef Lillemor
 2. Poster Regenboog van A Little Lovely Company
 3. Poster Eenhoorn van A Little Lovely Company
 4. Slinger met eenhoorns en regenbogen van A Little Lovely Company
 5. Regenboogkoffertje Half Moon
 6. Nachtlamp gele Ster
 7. Growkaart van Hikjesinhuis
 8. Skip Hop Zoo Rugzak

 

Deze mokken wil ik heel graag bij ons in de keuken hebben!

regenbogen en eenhoorns

 

Show CommentsClose Comments

1 Comment

 • Nicole Orriëns
  Posted 26 april 2016 at 07:50 0Likes

  Ik vind dat sterretje snoezig!

Laat hier je reactie achter