Trend: regenbogen en eenhoorns

26 april 2016

Trend: regenbogen en eenhoorns

26 april 2016

Je kunt er niet meer om heen. Regenbogen en eenhoorns zijn superhip dit jaar! Ik ben fan en daarom heb ik de items die ik heel graag bij ons in huis of in de kinderkamers zie op een rijtje gezet. Pastel is tof, regenbogen zijn cool, eenhoorns zijn gaaf. Ben jij net zo’n fan als ik?
regenbogen en eenhoorns

Hier koop je deze toffe Regenbogen en Eenhoorn items

 1. Poster mintgroen regenboog van Eef Lillemor
 2. Poster Regenboog van A Little Lovely Company
 3. Poster Eenhoorn van A Little Lovely Company
 4. Slinger met eenhoorns en regenbogen van A Little Lovely Company
 5. Regenboogkoffertje Half Moon
 6. Nachtlamp gele Ster
 7. Growkaart van Hikjesinhuis
 8. Skip Hop Zoo Rugzak

 

Deze mokken wil ik heel graag bij ons in de keuken hebben!

regenbogen en eenhoorns

 

Marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

All posts

1 Comment

 • Nicole Orriëns 26 april 2016 at 07:50

  Ik vind dat sterretje snoezig!

 • Laat hier je reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Dit ben ik

  Dit ben ik

  Marlieke

  Leuk dat je op Lovethat.nl komt neuzen! Ik ben Marlieke en woon met mijn man en twee meiden in Zwitserland. Op Lovethat lees je meer over mijn leven en over dat wat mij interesseert, inspireert en motiveert!

  Liefs Marlieke

  Mis nooit meer een artikel!

  Voeg je bij 4.042 andere abonnees

  Volg ons op Facebook

  Follow

  Laatste berichten

  ×