Pak je Valentijnscadeautje liefdevol in

10 februari 2014

Pak je Valentijnscadeautje liefdevol in

10 februari 2014

Dat Valentijn niet alleen voor je geheime liefde is, dat is denk ik inmiddels wel bekend. Valentijnsdag wordt tegenwoordig ook ingezet om kinderen elkaar een kaartje te laten sturen, vriendinnen te laten weten dat je ze waardeert en je ouders een bosje bloemen of cadeautje te geven. Heb je daar een speciale dag voor nodig? Misschien wel, het wordt in ieder geval wel gewaardeerd als je laat weten dat je aan ze denkt en het wordt nog meer gewaardeerd als je het cadeautje dat je geeft, inpakt met zorg. Onderstaande webshops hebben een speciale lijn voor Valentijn, hiermee maak je jouw cadeautje helemaal af!

Pak je cadeautjes op een mooie manier in

Dotties Design heeft een speciale rubriek voor Valentijn. Met hierin de liefste stickers, leukste kaartjes en schitterende kadolabels. Verras jij je lief, vriendin of moeder met een cadeautje, dan maak je het helemaal af met een mooi cadeaulabel eraan. Stuur je liever een kaartje, dan sluit je de envelop met een speciale sluitsticker. Klaar voor de liefde.
Onderstaande stickers zijn stoer en ook nog een te gebruiken na Valentijn. Dotties Design maakte ze speciaal in samenwerking met Leukelintjes.nl
LeukeDottiesStickers

Veel moois voor de perfecte Valentijn

Happy Paper maakte voor deze speciale gelegenheid een goed gevulde Valentijnsbox. In deze box zit alles wat je nodig hebt voor een perfecte Valentijn. Hierin zit een (heel gaaf) notitieboek, blom met 15 papieren bloemen, stickerset van 10 hartjes, stickervel Peacefull roze, 10 rode labels, 5 meter bakkerstouw oranje/wit en 5 meter bakkerstouw rood/roze/wit. Leuk om je cadeautjes mee in te pakken, maar zeker ook leuk om te bewaren voor na Valentijn!
happypaper_helemaalleuk_paperboxvalentijn-720x610

Marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza. Ze is in 2014 geƫmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

All posts

No Comments

Laat hier je reactie achter

Dit ben ik

Dit ben ik

Marlieke

Leuk dat je op Lovethat.nl komt neuzen! Ik ben Marlieke en woon met mijn man en twee meiden in Zwitserland. Op Lovethat lees je meer over mijn leven en over dat wat mij interesseert, inspireert en motiveert!

Liefs Marlieke

Mis nooit meer een artikel!

Voeg je bij 2.719 andere abonnees

Volg ons op Facebook

Follow

Laatste berichten

×