Over Love that

Op Lovethat wil ik, Marlieke van der Willik, je een kijkje  in mijn leven geven. De laatste jaren is mijn leven best wel veranderd. Dacht ik eerst dat een baby je leven veranderde, een tweede baby deed dat nog even meer en als klap op de vuurpijl verliet ik mijn bestaande leven, voor een gloednieuw avontuur in Zwitserland.

Je leest op mijn blog, of online magazine of website precies waar ik me mee bezighoud. Soms met een inspirerende boodschap of een motiverende boodschap, soms ook met een commerciële boodschap. Lovethat is namelijk naast mijn werk als fotograaf en grafisch designer, ook mijn werk.  Ik hou van schrijven, ik hou van delen, ik hou van ontdekken. Al het moois wat ik tegenkom dat lees je hier terug.

Een goed verhaal. Een super product. Een eerlijk verslag

Wil je samenwerken met Lovethat? Lees dan op de pagina samenwerkingen verder.