Lovethat.nl is een online mama- & lifestyle magazine met veel persoonlijke verhalen. Hier vind je de allerleukste producten en gadgets, inspirerende omgevingen, lekkerste gerechten, prachtige reizen, beste films, mooiste boeken, leukste kleding, voor jong én oud. Maar ook checken wij hier de websites die jij ook moet leren kennen, bekijken en testen wij producten en brengen we je op de hoogte van wat er online en offline speelt. Kortom, al het moois dat op ons pad komt, dat delen we graag met je!

Lovethat in een notendop

Lovethat.nl bestaat sinds december 2013. In de afgelopen periode heb je kunnen lezen hoe ik zwanger was van mijn tweede kindje, beviel van haar en uiteindelijk toen ze een half jaar oud was, emigreerde naar Zwitserland. Hoe wij ons leven daar oppakten, waar we tegenaan liepen (en nog steeds lopen), hoe anders het hier in Zwitserland is, hoe de kinderen hierop reageren, wat we doen, wat we niet doen. Dit alles is gedocumenteerd op Lovethat.nl.

Dit ben ik!

Creatief brein achter Lovethat.nl ben ik, Marlieke van der Willik. Moeder van twee lieve dames met fijne (maar soms ook pittige) karakters. Daarbij fotograaf, tekstschrijver en grafisch designer. Ik ben midden dertig en woon sinds 2014 in het wonderschone Zwitserland. Hier ben ik druk bezig mijn nieuwe leven op de rit te krijgen. Vrienden maken, het land ontdekken, mijn plekje veroveren en de kinderen zo goed mogelijk begeleiden in de vreemde taal en ja, ik blog!

Ik blog over alles waar ik enthousiast over ben. Lovethat.nl past daarom niet in een hokje, net zo min ik in een hokje pas. Echter, om het compleet te houden voor alle opdrachtgevers, noem ik Lovethat.nl een mama- en lifestylemagazine met een fijn Zwitsers tintje.

Met lovethat wil ik de lezers inspireren, motiveren en enthousiasmeren!

Over Zwitserland

Verhuizen is één ding, emigreren is een heel ander verhaal. Dat verhaal lees je onder andere op Lovethat.nl. Ik neem je mee naar Zwitserland. Ik vertel je over het Rijndal waar wij wonen, vertel de wetenswaardigheden, must see’s en must do’s. Het schoolleven, de eigenaardigheden van de Zwitsers, lokale gebruiken en verrassende ontdekkingen.

Over mijn kinderen

Tweetalig opvoeden, andere cultuur, vrienden en familie missen. Ook dit hoort bij het emigreren. Maar ook samenspelen, buitenspelen, binnenspelen, spelletjes spelen, kleuren, televisie maken, ruzie maken, bouwwerken maken. De dagelijkse dingen die ik met mijn kinderen beleef het komt allemaal aan bod op Lovethat.nl.

IMG_9800

1 Comment

  • Hapjesprincess / 3 september 2014 at 19:53

    Een blogpost via bloggerlist sprak me erg aan! Heel leuke blog hier. Ik kom zeker nog terug.