Op mijn werkplek staat een macbook en nog veel meer

12 juni 2015

Op mijn werkplek staat een macbook en nog veel meer

12 juni 2015

Afgelopen week schreef ik een artikel en zocht naar een foto van een werkplek ter ondersteuning hiervan. Ik was op zoek naar een bureau met een Macbook erop (want, daar werk ik zelf tenslotte ook mee) en ik zag de mooiste werkplekken voorbij komen. Balend dat mijn bureau annex keukentafel altijd zo’n troep is, zag ik ineens een leuke kans. Want wat ligt er dan allemaal op mijn bureau?

Mijn werkplek…

[ezcol_1half]
IMG_2445
En zo ziet onze eettafel er dus heel vaak uit. Ruimte om te eten en anders maken we ruimte en met heel veel zooi, wat natuurlijk gewoon op tafel hoort…
[/ezcol_1half] [ezcol_1half_end]IMG_2446
We beginnen maar met een mooie slakkenhuisverzameling van Eva. Waarom dat emmertje op tafel staat? Eva wilde graag kettinkjes van slakkenhuisjes maken. Daarom hebben ze inmiddels allemaal een extra gat, nu er nog een ketting van brouwen[/ezcol_1half_end]

[ezcol_1half]IMG_2447
Tsja. De krant, een leuk review pakketje, mijn nieuwe portemonnee, deodorant, pleisters, een beker, lenzen voor mijn camera.
[/ezcol_1half] [ezcol_1half_end]IMG_2451Liza’s spaarpotje dat door Eva trouw gevuld wordt met geld dat ze overal vindt, mijn nieuwe visitekaartjes, bloemenzaad.
[/ezcol_1half_end]

IMG_2455Kortom een enorme bende. En wanneer ik een opgeruimde tafel heb, dan ligt het een week later weer zo vol. Geen houden aan hier in dit huis.

Ik heb nog wel een echt bureau, maar daar zit ik dus eigenlijk nooit. Jammer. Hoe ziet jullie werkplek eruit?

Marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

All posts

12 Comments

 • Nera 12 juni 2015 at 06:40

  Ik heb in afzienbare tijd een buro (antiek) in de aanbieding.

 • Vlijtig Liesje 12 juni 2015 at 08:24

  Mijn werkplek is gelukkig wel wat netter. Ik heb een kantoortje achter onze keuken, en dat is helemaal voor mij alleen.

  • Marlieke 13 juni 2015 at 07:17

   Het erge is dat ik ook twee kamers heb die als kantoor kunnen dienen, maar ik zit gewoon liever aan eettafel 🙂

 • bespaarzuinig 12 juni 2015 at 12:10

  Ik zit aan de eettafel die ik leeg probeer te houden (met wisselend succes).
  Wat daarbij erg helpt zijn de vakken onder het tafelblad, waar ik papieren en zo weg kan stoppen.

  • Marlieke 13 juni 2015 at 07:21

   Die vakken zijn idd wel ideaal. We hebben een hoge tafel, zonder vakken of laatjes

 • jansyluvzu 12 juni 2015 at 20:24

  Bijna hetzelfde…gewoon de eettafel….had ik maar een rustig plekje…dat zou wel fijn zijn!

  • Marlieke 13 juni 2015 at 07:21

   Mijn ervaring is dat ik dan toch weer gezellig in de woonkamer ga zitten 😉

   • jansyluvzu 13 juni 2015 at 08:20

    Precies! Dus eigenlijk wel je een eigen plekje in de woonkamer

 • Angelique 13 juni 2015 at 09:06

  Haha ik werk ook aan de eettafel, ik heb ook geen bureau verder haha. Als ik huiswerk maak zit ik wel vaak op bed of op de bank omdat ik mij om één of andere reden dan beter kan concentreren. Mag ik trouwens vragen waar die leuke spaarpot vandaan komt?

  • Marlieke 14 juni 2015 at 21:53

   Van Hippefreubels.nl Angelique. Dat concentreren is idd ook wel een dingetje.

 • Martijn van Andel 3 juli 2015 at 14:51

  haha, mijn bureau moet altijd zo opgeruimd mogelijk zijn! Ik kan altijd door alles afgeleid worden.

 • Laat hier je reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Dit ben ik

  Dit ben ik

  Marlieke

  Leuk dat je op Lovethat.nl komt neuzen! Ik ben Marlieke en woon met mijn man en twee meiden in Zwitserland. Op Lovethat lees je meer over mijn leven en over dat wat mij interesseert, inspireert en motiveert!

  Liefs Marlieke

  Mis nooit meer een artikel!

  Voeg je bij 4.057 andere abonnees

  Volg ons op Facebook

  Follow

  Laatste berichten

  ×