Ons Zwitserleven | nieuwe jassen en een nieuwe bril!

Goedemorgen deze zaterdagmorgen! Ik ben erachter dat de meeste mensen mijn weekoverzicht lezen op zaterdagochtend. Het is natuurlijk ook wel lekker wakker worden met een kop koffie en een overzicht van wat wij deze week hebben beleefd. Dat was deze week niet zoveel, gewoon een normale week. En die mogen er ook zijn toch?

Zondag zijn de meiden lekker buiten aan het fietsen

Deze foto kon je al vorige week zien

Eva maakte deze leuke foto van Liza en mij

Kleine druif

Mijn maandagochtend begon heerlijk!

Voordat ik een fotoshoot moet doen, ren ik een rondje hard

Na de fotoshoot haal ik Liza en haar vriendje van de Spielgruppe op

Strike a Pose!

’s Middags komt haar vriendje spelen en ze hebben de grootste lol

Even knuffelen met Gijs voor het slapen gaan

Mijn flyers voor Marlieke.com zijn binnen bij mijn ouders. Helaas na 4 correctierondes, zijn er toch nog foutjes ingeslopen…

Woensdag koop ik voor de meiden nieuwe jassen bij de Kik.

Donderdagochtend… ze was zo moe

Eva kon donderdag gelijk haar nieuwe jas aan. Het was 3 graden buiten

Op donderdag wonen we precies 3 jaar in Zwitserland!

We halen lekker verse appelsap

Als ik naar bed ga ’s avonds heeft Liza een verrassing voor me gemaakt. Vrijdag vertelde ze me dat ze wakker was geworden en moest plassen. Haar luier in de prullenbak had ‘gesmeten’ en een verrassing voor me had gemaakt. Ik was niet thuis en Floris had er niks van gemerkt 🙂

Op vrijdagochtend gaan Liza en ik eerst MuKi turnen. Daarna ga ik poetsen en wachten we op opa en oma. Liza moest alleen nog wel erg lang wachten…

Mijn ouders nemen een nieuwe bril mee die ik via VisionDirect mocht bestellen. De foto is een beetje gaar, maar de bril is echt superleuk – later meer 😉

En via CanvasCompany mocht ik een canvas bestellen. Dit doek is 150×90 en staat nu in de gang, maar hangen we straks op aan de wand in de gang.

Marlieke is moeder van Eva en Liza. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

4 Comments

Laat hier je reactie achter