Ons Zwitserleven |

24 juni 2017

Ons Zwitserleven |

24 juni 2017

Deze week vloog weer voorbij. We hadden het druk met allerlei bijzondere afspraken en met het hangen in het zwembad. Het was ook een week waarin ik vooral veel filmpjes heb gemaakt, met als doel jullie deze te laten zien. Ik deed alleen iets sufs, dus een extra filmpje bij dit weekoverzicht zit er nu niet meer in.

Zaterdagochtend begon met een rondje hardlopen!
Daarna gingen we knap varen. Wat was dat leuk!
heerlijk
Floris
’s Avonds liet Liza zien hoe groot ze was!
Zondag lagen we de rest van de dag in het zwembad, terwijl Floris de hele dag aan het quad rijden was.

Maandag moest eva van mij knutselen voor dr juffen
Maandagavond ben ik buiten aan het werk
Liza heeft op dinsdag weer spielgruppe
’s Avonds eten we een soort shoarma.
Deze knapperd gaat zo woensdag naar school
’s Middags zitten we in het zwembad
Daar mogen ze ballonnen oplaten, maar ze komen niet ver…
Kleine pretletter
Ook donderdagmiddag ga ik even naar het zwembad.
Vrijdag ontsnappen we aan de hitte door boodschappen te gaan doen.
En middags willen we een waterballonnengevecht houden, alleen werkte dit systeem niet. Jammer

Eva has ’s avonds afsluiting van het schooljaar met een kleine indianenmusical.
Marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza. Ze is in 2014 geƫmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

All posts

No Comments

Laat hier je reactie achter

Dit ben ik

Dit ben ik

Marlieke

Leuk dat je op Lovethat.nl komt neuzen! Ik ben Marlieke en woon met mijn man en twee meiden in Zwitserland. Op Lovethat lees je meer over mijn leven en over dat wat mij interesseert, inspireert en motiveert!

Liefs Marlieke

Mis nooit meer een artikel!

Voeg je bij 2.719 andere abonnees

Volg ons op Facebook

Follow

Laatste berichten

×