Olympische sporters bedanken hun moeder

11 februari 2014

Olympische sporters bedanken hun moeder

11 februari 2014

Zoals jullie van Love that! inmiddels gewend zijn, besteden we ook aandacht aan de mooiste, leukste, indrukwekkendste commercials. Aangezien we middenin de Olympische Spelen zitten, wil ik jullie deze schitterende commercials van Procter & Gamble niet onthouden. De ‘Thank You, Mom’ campagne is goed doordacht en werd in Nederland uitgerold met Sven Kramer en zijn moeder als boegbeelden. Zo zijn er over de hele wereld commercials gemaakt waarin bekende atleten vertellen hoe hun moeder hen gesteund heeft om de top te bereiken. P&G gaat echter nog een stap verder. In Sochi worden familieleden van de sporters in de watten gelegd door het bedrijf, dat is even fijn voor hen. Maar er zijn ook een aantal overkoepelende commercials gemaakt, als ode aan de moeder. Ik vind ze schitterend, wat vind jij hiervan?

1549550_620330478015146_1293984173_n

BEFORE THE WORLD SAW THEM AS OLYMPIANS, MOM SAW THEIR POTENTIAL

Hieronder mijn favorieten:
Thank you, mom. For teaching us that falling only makes us stronger.

Bekijk alle filmpjes van P&G en de sporters op Youtube

Marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza. Ze is in 2014 geƫmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

All posts

No Comments

Laat hier je reactie achter

Dit ben ik

Dit ben ik

Marlieke

Leuk dat je op Lovethat.nl komt neuzen! Ik ben Marlieke en woon met mijn man en twee meiden in Zwitserland. Op Lovethat lees je meer over mijn leven en over dat wat mij interesseert, inspireert en motiveert!

Liefs Marlieke

Mis nooit meer een artikel!

Voeg je bij 2.719 andere abonnees

Volg ons op Facebook

Follow

Laatste berichten

×