Oh wat ben je mooi - uniek verjaardagscadeau voor zusjes | Lovethat.nl
24823
post-template-default,single,single-post,postid-24823,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Oh wat ben je mooi – uniek verjaardagscadeau voor zusjes

Oh wat ben je mooi – uniek verjaardagscadeau voor zusjes

Op het moment dat ik deze armbandjes in mijn handen had, besloot ik dat ik hét verjaardagscadeau voor Eva had gevonden. Geen quad, geen trampoline (hoewel…), maar eindelijk een armbandje met haar status erop: Grote Zus. En dat is ze en die titel draagt ze met verve. En dat is toch het mooiste verjaardagscadeau dat je ooit kunt krijgen?

IMG_2326

Armbandjes en kettinkjes voor iedere gelegenheid

Voor mijn dames kreeg ik twee armbandjes van Kaya sieraden. Armbandjes met de bedels Grote zus en Klein zusje eraan vast. De armbandjes zijn zo ontzettend mooi, bijzonder en superspeciaal.  Ze zijn voorzien van mooie helderwitte pareltjes met roze kristallen.

IMG_2283

Speciale en bijzondere armbandjes maken, dat is een specialiteit van Kaya sieraden. De sieraden die je bij hen koopt zijn een ideaal cadeau voor communies, verjaardagen, bruiloften en alle andere speciale gelegenheden. De eerste echte sieraden die in een sieradenkistje mogen, want deze sieraden zijn om te bewaren.

Deze diashow vereist JavaScript.

Sieraden voor moeder en kindje

Naast dat je je kindje kunt verwennen met een mooi kettinkje of armbandje, kun je ook jezelf verwennen met een mooie blijvende herinnering aan je kindje. Kaya Sieraden heeft nu een speciale collectie met sieraden voor kindjes en hun moeder. Dit maakt ook nog eens het ideale kraamcadeau en wat houd ik van net wat specialere kraamcadeaus! Je beste vriendinnetje bevallen? Je zus of schoonzus moeder geworden? Of een collega bevallen? Dit speciale en bijzondere cadeau geef je met liefde.

Eva krijgt haar armbandje op haar verjaardag en Liza, die krijgt hem dan ook. Het lijkt me zo speciaal om die twee hetzelfde te zien dragen. Voor nu moeten we het dan ook doen met alleen deze foto’s, maar; wie wat bewaard, die heeft wat!
IMG_2309

3 Reactie's
 • Huisvlijt
  Geplaatst op 11:00h, 11 september Beantwoorden

  Erg leuk inderdaad. Zeker die met dat roosje.

 • Win een mooie zilveren ketting met rozenkwarts hanger
  Geplaatst op 05:11h, 13 mei Beantwoorden

  […] ook, een betekenis of een gedachte moet hebben. Zo gaf ik met Eva’s verjaardag  de meiden mooie ‘grote zus en kleine zus‘ armbandjes. Met Kerst gaf ik mezelf een mooie zilveren ketting met sterretjes en nu voor […]

 • Wanneer is het ook alweer moederdag? | Lovethat
  Geplaatst op 05:10h, 14 april Beantwoorden

  […] schreef al vaker over de sieraden van Kaya Sieraden. Zo hebben de meiden een heel schattig grote zus en kleine zus armbandje via Kaya sieraden mogen ontvangen. Had ik vorig jaar met kerst mijn eigen kerststerren om […]

Laat hier je reactie achter

%d bloggers liken dit: