Oh Eva toch <3 Nu nog met een bijna compleet gebit!

Oh Eva toch <3 Nu nog met een bijna compleet gebit!

Eva is mijn kleine fotomodel en ze doet haar eigen styling. Niet altijd even super, vandaag had ze bijvoorbeeld een oranje shirt aan met een te kleine rode maillot. Soms heeft ze echter momenten waarbij ik echt denk ‘van wie heeft ze het!’. Zo ook vrijdag.

We vertrokken vroeg naar Basel. Ik had een paar jurkjes klaargelegd en eenmaal bij vertrek vond ik dat de meiden wel een hoedje op konden in plaats van een petje. Eva peinsde er niet over om haar eigen hoed te pakken, maar nam een oude zomerhoed van mij mee. In combinatie met de lange jurk die ze had uitgekozen werd ze een waar fotomodel.

Omdat haar voortand los zit, wil ik deze foto’s toch nog even delen. Zonder voortand is ze toch weer anders 😉

Marlieke

Moeder van 2 dochters (Eva '10 en Liza '14), vrouw, vriendin, zelfstandig ondernemer, dertig (en een half), sociaal, lief met een randje, geëmigreerd naar Zwitserland, creatief, flexibel, maar bovenal: mezelf! Beleef het leven en geniet er lekker van!

There are no comments.

Laat hier je reactie achter

Search

%d bloggers liken dit: