Win: de DVD van Sepp de Wolvenvriend

Win: de DVD van Sepp de Wolvenvriend

Sepp de Wolvenvriend, er gaat je vast nu een belletje rinkelen. Dat kan kloppen wat nog niet zo lang geleden schreef ik over deze film een recensie. Inmiddels in Sepp de Wolvenvriend uit op DVD en mag ik gewoon 3 exemplaren verloten!

Sepp de Wolvenvriend

Sepp de Wolvenvriend gaat over de jongen Sepp die in de zomer met zijn ouders in de bergen woont. Sepp heeft een speciale gave met dieren. Terwijl hij buiten de geiten hoedt, zijn zijn ouders druk bezig met de kaasmakerij. Alles verandert echter als ze voor de winter weer terug naar het dorp reizen en hun kazen verliezen tijdens de afdaling. Die winter is zwaar voor de familie van Sepp, maar Sepp zelf krijgt het ook zwaar. De rijke winkelier en burgemeester van het dorp is met zijn zoon eropuit om Sepp alles af te pakken wat hem lief is. Zijn geit, zijn vriendin, zijn grote koeienbel?

Winactie | win de dvd van Sepp de Wolvenvriend!

Ben jij benieuwd naar deze film? Wil jij weleens zien hoe het er in Zwitserland aan toe ging, nog niet zolang geleden? Doe dan mee met onze winactie en win een van de drie DVD’s!

Laat je reactie achter hieronder of op de Facebookpagina van Lovethat.nl

Delen en taggen van vrienden wordt uiteraard gewaardeerd!

 

Marlieke

Moeder van 2 dochters (Eva '10 en Liza '14), vrouw, vriendin, zelfstandig ondernemer, dertig (en een half), sociaal, lief met een randje, geëmigreerd naar Zwitserland, creatief, flexibel, maar bovenal: mezelf! Beleef het leven en geniet er lekker van!

6 thoughts on “Win: de DVD van Sepp de Wolvenvriend

  1. Linda Smeets Reply

    Wat enorm leuk voor de kids tijdens de Paasvakantie! Ik doe graag mee.

Laat hier je reactie achter

Search

%d bloggers liken dit: