Nijntje, maar dan net even anders

14 oktober 2015

Nijntje, maar dan net even anders

14 oktober 2015

Zoals jullie weten ben ik wel een fan van Nijntje. Ik kreeg van mijn moeder onze oude boekjes, waar we nog graag uit voorlezen. Ook in onze kinderkamers komt ook dit konijntje steeds maar weer terug. Jullie konden al eerder zien dat in ons oude huis een leuke spreuk hing van Nijntje, jammer dat we die niet mee konden nemen. Maar in Liza’s kamertje hangt gelukkig wel mijn eigen creatie. Zo leren we klanken, woorden, kleuren en ga zo maar door.

Nijntje, maar dan net even anders

Global Affairs heeft sinds kort ook mooie vilten en stalen accessoires in het assortiment. In de nijntje-collectie van Global Affairs staan naast het schattige konijntje ook andere dierenvriendjes van de hand van Dick Bruna centraal. Denk aan: een giraf, leeuw, aap en een schildpad. De kapstokjes, slingers, mobielen en hangers zijn stuk voor stuk handgemaakt en uitgevoerd in frisse, kleurrijke ontwerpen. Hiermee krijgt een kinderkamer direct sfeer. Superleuk! Voor mij een mooie gelegenheid om nieuwe, oude, klassieke en andere items van Nijntje bij elkaar te zetten in een leukste acht!

Wat is jouw favoriet?

nijntje1. Nijntje slinger van GlobalAffairs.nl 2. Nijntje lamp 3.Nijntje mobiel van Globalaffairs.nl 4. Nijntje Verstoppertje 5. Eigen creatie, helaas niet te koop 6. Nijntje kledinghaken van Globalaffairs 7. Nijntje Ixxi letters via Fonq (beeld Ixxi) 8. Nijntje Wolk

coverbeeld Ixxidesign.com

Marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

All posts

5 Comments

 • Madelon 14 oktober 2015 at 16:19

  De Ixxi letters zijn leuk zeg!

 • Marijke 14 oktober 2015 at 18:17

  Oh ik vind ze allemaal leuk. Maar ja hier ook een nijntje fan he 😂

  • Marlieke 14 oktober 2015 at 21:52

   Nijntje is ook gewoon te leuk!

 • Nijntje rockt monochroom! | Lovethat.nl 20 oktober 2017 at 12:35

  […] het boxkleed hebben we niet meer nodig, de filmpjes zijn niet meer favoriet en zelfs ons Nijntje canvas wordt niet meer gebruikt (al zou ik die nooit […]

 • Laat hier je reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Dit ben ik

  Dit ben ik

  Marlieke

  Leuk dat je op Lovethat.nl komt neuzen! Ik ben Marlieke en woon met mijn man en twee meiden in Zwitserland. Op Lovethat lees je meer over mijn leven en over dat wat mij interesseert, inspireert en motiveert!

  Liefs Marlieke

  Mis nooit meer een artikel!

  Voeg je bij 4.054 andere abonnees

  Volg ons op Facebook

  Follow

  Laatste berichten

  ×