Nieuwe kleur in mijn interieur

26 september 2018

Nieuwe kleur in mijn interieur

26 september 2018

Ik schreef al vaker over mijn eigen huis en over hoe moeilijk het is om een houten huis, zonder openhaard, rustig, gezellig en vooral in te richten. We hebben een lichte vloer en witte lederen meubels. De afgelopen jaren heb ik geprobeerd om in het interieur geel toe te voegen, maar dat is niet helemaal gelukt. Ik heb er daarom voor deze herfst voor gekozen om groen aan ons interieur toe te voegen. Net als ik al onlangs in de keuken deed. Uiteraard speelt verlichting ook een grote rol, met name in herfst en winter, want dan is een houten huis ook wel erg donker. Voor de verlichting en accenten kies ik denk ik voor koper.

Inspiratie voor mijn houten huis

Bij Knoopkracht bestelde ik een groot groen geknoopt blad om aan de muur te hangen en dat moet straks het begin zijn van een gezellige woonkamer met groene accenten en koperen accessoires. Voor boven onze tafel kunnen we wel een goede nieuwe lamp gebruiken. Onze eettafel wordt niet meer gebrikt om aan te werken, maar wel om aan te kleuren, te spelen en natuurlijk aan te eten. Dus goede verlichting is noodzakelijk. Daarbij mag er ook wel in huis meer verlichting komen. Ik ben een groot voorstander van LED verlichting, want het stroomverbruik neemt daarmee zo enorm af (bij ons scheelde het zo 1000 euro!) Gelukkig heb je ook LED-verlichting in diverse vormen, kleuren en sterktes en is iedere lamp geschikt om er een LED-lamp in te doen.  Om verder mijn huis af te maken kocht ik bij de Action ooit kussenhoezen met mooie groene accenten en dan mag ik vast nog shoppen voor meer koperen en groene accenten. Want dat is wel de beloning als ik eerst mijn huis weer spik en span heb opgeurimd! Ik haat opruimen, dus ben altijd blij als het huis weer netjes aan kant is en alles weer op een normale plek staat. Dus als ik dan weer eens goed heb geruimd, heb ik altijd een beloning verdiend! Toch best een goede stok achter de deur? 

Binnenkort zal ik jullie uiteraard een update van mijn woonkamer geven, voor nu moeten jullie het met dit moodboard doen! 

marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

All posts

No Comments

Laat hier je reactie achter

Dit ben ik

Dit ben ik

Marlieke

Leuk dat je op Lovethat.nl komt neuzen! Ik ben Marlieke en woon met mijn man en twee meiden in Zwitserland. Op Lovethat lees je meer over mijn leven en over dat wat mij interesseert, inspireert en motiveert!

Liefs Marlieke

Mis nooit meer een artikel!

Voeg je bij 2.719 andere abonnees

Volg ons op Facebook

Follow

Laatste berichten

×