Nieuw schattig armbandje van Miss Fratelli

28 mei 2017

Nieuw schattig armbandje van Miss Fratelli

28 mei 2017
Miss Fratelli

Eerlijk gezegd ben ik niet zo’n sieradenmens. Al lijkt het soms op Lovethat en om mijn armen en nek wel een ander verhaal. Ik krijg regelmatig sieraden om te reviewen en zelf koop ik ook graag herinneringssieraden. Zo kochten we laatst met vriendinnen allemaal een zilveren armband en draag ik dagelijks nog mijn Lovethat armbandje van hippearmbandjes. en ik draag standaard mijn ultrahippe horloge en stappenteller van Misfit. Vandaag kwam er weer een nieuw sieraad bij: een armbandje. Een heel schattig armbandje van Miss Fratelli!

Twee meisjes <3

Miss Fratelli

Zoals je ziet heb ik weer eens gekozen voor een armbandje met betekenis. Geen namen, maar gewoon heel netjes en lieflijk, een armbandje met twee meisjes erop. Je kunt voor iedere gezinssamenstelling een armbandje samenstellen. Hartstikke leuk om te krijgen, maar ook om voor jezelf te kopen. Het armbandje is verder licht en is prima om de hele dag om te hebben, ook als je achter je bureau zit! Ik ben er blij mee. Overigens kost dit armbandje slechts 5,99!

bij Miss fratelli zit je ook goed voor andere voordelige sieraden. Leuke oorbellen, armbanden met spreuken of bedels, kettinkjes in vele soorten en maten. En de verzendkosten? Die zijn heel voordelig. Slechts 1,50! Zo kan je nog eens een cadeautje (voor jezelf) kopen!

missfratelli
Een klein deel van de collectie van Miss Fratelli
Marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza. Ze is in 2014 geƫmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

All posts

1 Comment

 • […] actief bezig! Uiteraard dook Eva ook zondag weer het water in! Even mijn nieuwe armbandje van Miss Fratelli showen Tijd voor een selfie Liza is nog wel een koukleum hoor, maar trotseert steeds weer het water […]

 • Laat hier je reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Dit ben ik

  Dit ben ik

  Marlieke

  Leuk dat je op Lovethat.nl komt neuzen! Ik ben Marlieke en woon met mijn man en twee meiden in Zwitserland. Op Lovethat lees je meer over mijn leven en over dat wat mij interesseert, inspireert en motiveert!

  Liefs Marlieke

  Mis nooit meer een artikel!

  Voeg je bij 4.042 andere abonnees

  Volg ons op Facebook

  Follow

  Laatste berichten

  ×