Nietgroot.nl | Soms zou ik wel weer een baby willen

24 augustus 2016

Nietgroot.nl | Soms zou ik wel weer een baby willen

24 augustus 2016
Niet groot, scandinavisch lifestyle voor kinderen

Oke, ik moet eerlijk zijn. Er komt echt geen derde bij ons in huis, maar ik ben jaloers op al die moeders die 3 kinderen hebben of zelfs 4 kinderen en heb groots respect voor moeders die het gewoon redden met 5 kinderen of meer. En ja, die ken ik. Voor mij is twee echt zat. Echt. Al vind ik dat ik best jaloers mag zijn op deze supermoeders?

Ik ben niet alleen jaloers dat ze ‘gewoon’ nog een kind of meer extra hebben dan ik, maar ik ben ook jaloers op het feit dat ze weer een heel nieuw begin meemaken. Een nieuw leven, een nieuw karakter mogen ontdekken en natuurlijk alles wat ze bij hun eerdere kinderen hebben geleerd, weer in de praktijk kunnen brengen. Op dit moment ben ik ook vreselijk jaloers op de hele leuke babyspulletjes die er te koop zijn en die ik stiekem ook zou willen hebben. Alleen zo zonder baby is dat wel een beetje gek 🙂

Toch te zoet?
Toch te zoet?

Done by Deer ook te koop op de webshop NietGroot.nl

Bij Nietgroot.nl kun je terecht voor die hele leuke (baby)spulletjes van het merk Done by Deer. Ik ben echt verliefd op deze collectie. Het is niet te lief, het is niet te stoer en nog beter: het is niet alleen maar zwart-wit. Ik vind dat een kinderkamer toch echt wel een beetje kleur mag hebben. Liza heeft een dinersetje van dit merk en is gewoon precies goed voor een peuter. Het bordje is niet te groot, waardoor je ook niet teveel opschept. Het bestek past goed in de hand en het bekertje heeft zowel een neushoorn als een olifant erop, succes gegarandeerd!IMG_2531

NietGroot.nl is de webshop voor de leukste items voor baby’s en kinderen

Als je fan bent van Scandinavisch design, dan ben je hier op het goede adres. Merken zoals Done by Deer, Roommate, Sebra, Smallstuff, Natursutten, Lulujo, Ellevill, CeLaVi, Crawls, Ebbe, Hust & Claire, Hollie Nolia, Minymo, Mala, Pippi. Wat mij verbaasde is dat ze zelfs kleding van maatje 32 tot en met 152 verkopen. Maatje 32 is wel echt heel klein! Voor deze prematuurtjes kan je dan ook gelijk de eigen mijlpaalkaarten kopen, ook erg bijzonder. Kortom, een bijzondere webshop voor hele bijzonder kindjes en natuurlijk hun fantastische moeders.

Niet Groot volg je op Facebook voor de leukste acties, zoals deze:

Marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

All posts

4 Comments

 • jansyluvzu 24 augustus 2016 at 08:01

  Toffe webshop he! Ik heb de halve collectie van Done by Deer in huis…ik hou er zo van! 🙂

  • Marlieke van der Willik 24 augustus 2016 at 11:01

   Ik geef je groot gelijk. Zo ontzettend leuk!

 • kleineprinses 25 augustus 2016 at 18:18

  leuke shop!

 • […] schreef al eerder over de webwinkel Niet Groot, vandaag laat ik je weer wat leuke producten zien. Want waar je ook kijkt, alle spulletjes die je […]

 • Laat hier je reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Dit ben ik

  Dit ben ik

  Marlieke

  Leuk dat je op Lovethat.nl komt neuzen! Ik ben Marlieke en woon met mijn man en twee meiden in Zwitserland. Op Lovethat lees je meer over mijn leven en over dat wat mij interesseert, inspireert en motiveert!

  Liefs Marlieke

  Mis nooit meer een artikel!

  Voeg je bij 4.040 andere abonnees

  Volg ons op Facebook

  Follow

  Laatste berichten

  ×