Niet alles is wat het lijkt. De ‘magie’ van de film

15 juni 2014

Niet alles is wat het lijkt. De ‘magie’ van de film

15 juni 2014

Ik kwam een deel van deze foto’s online tegen en wilde ze heel graag met jullie delen. Want dat er veel gephotoshopt wordt in advertenties weten we en dat er veel gebruik gemaakt worden van special effects in een film, dat weten we ook. Het blijft alleen zo leuk om de voor- en na-shots te zien. Overigens heb ik geen idee welke films het zijn hoor!

07-7XNVNCU

01-UhhClIc

09-uTvYnWn

13-T575QuO

Movies-before-and-after-computer-visual-graphics-7

Movies-before-and-after-computer-visual-graphics-10

Movies-before-and-after-computer-visual-graphics-5

hollywood-without-visual-graphics

vfx

Marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

All posts

No Comments

Laat hier je reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Dit ben ik

Dit ben ik

Marlieke

Leuk dat je op Lovethat.nl komt neuzen! Ik ben Marlieke en woon met mijn man en twee meiden in Zwitserland. Op Lovethat lees je meer over mijn leven en over dat wat mij interesseert, inspireert en motiveert!

Liefs Marlieke

Mis nooit meer een artikel!

Voeg je bij 4.057 andere abonnees

Volg ons op Facebook

Follow

Laatste berichten

×