Nelson Mandela, een mooi mens

6 december 2013

Nelson Mandela, een mooi mens

6 december 2013

It always seems impossible until it’s done

Sinds het overlijden van Nelson Mandela kun je op geen enkele website meer om deze man heen. Logisch. Mandela was een groots man met een nog groter charisma. Zijn ogen vertellen je dat je lief voor elkaar moet zijn, dat je dingen achter je moet laten, moet vergeven. Maar zijn ogen vertellen ook de strijd die hij voor deze wijsheid heeft moeten leveren. De 27 jaar die hij van zijn leven heeft moeten geven, omdat hij streed voor gelijke rechten. Een mooi mens. Ik was pas 10 toen hij uit de gevangenis kwam en heb mij nooit enorm verdiept in zijn strijd, maar wat kreeg ik altijd warme gevoelens als ik hem zag. Daarom is er ook een plekje voor hem op Love that!

A winner is a dreamer who never gives up

Onderstaande foto is één van de mooiste foto’s van Mandela die ik voorbij heb zien komen. Hij werd gemaakt door Adrian Steirn

20131206-065623.jpg

Marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

All posts

No Comments

Laat hier je reactie achter

Dit ben ik

Dit ben ik

Marlieke

Leuk dat je op Lovethat.nl komt neuzen! Ik ben Marlieke en woon met mijn man en twee meiden in Zwitserland. Op Lovethat lees je meer over mijn leven en over dat wat mij interesseert, inspireert en motiveert!

Liefs Marlieke

Mis nooit meer een artikel!

Voeg je bij 2.719 andere abonnees

Volg ons op Facebook

Follow

Laatste berichten

×