Nederland: dit móest ik eten!

1 augustus 2017

Nederland: dit móest ik eten!

1 augustus 2017
Vla

Ik heb echt geprobeerd om zo min mogelijk suiker te eten toen ik in Nederland was, maar op een of andere manier was dat verrekte lastig! Want soms heb je gewoon ineens enorme behoefte aan echt Nederlands lekkers…

Ik heb gezondigd en hoe!! Maar belangrijker: ik heb er dubbel en dwars van genoten. Je kunt het je gewoon niet voorstellen hoe anders boerenkool met worst smaakt in Nederland (veel lekkerder!), hoe je kunt genieten van lekkere zachte witte broodjes of gewoon een broodje met haring! Nou ja… misschien is voor jullie dit onderstaande rijtje gewoon normaal, maar voor mij was het afgelopen week hemels!

Hollandse boerenkool met worst

Fristi
Fristi

Echte HEMA tompouce
Echte HEMA tompouce

Vla
Vla

Een ijsje met discodip!
Een ijsje met discodip!

Beschuit met muisjes
Beschuit met muisjes

Nieuwe haring met uitjes!
Nieuwe haring met uitjes!

Een gevulde koek!
Een gevulde koek!

Marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

All posts

No Comments

Laat hier je reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Dit ben ik

Dit ben ik

Marlieke

Leuk dat je op Lovethat.nl komt neuzen! Ik ben Marlieke en woon met mijn man en twee meiden in Zwitserland. Op Lovethat lees je meer over mijn leven en over dat wat mij interesseert, inspireert en motiveert!

Liefs Marlieke

Mis nooit meer een artikel!

Voeg je bij 4.042 andere abonnees

Volg ons op Facebook

Follow

Laatste berichten

×