De mooiste 8 kerstcommercials van 2016

20 december 2016

De mooiste 8 kerstcommercials van 2016

20 december 2016

Met kerst pakken de grootste bedrijven uit in hun kerstcommercials. De mooiste, de ontroerendste en de liefste reclamecampagnes gaan vaak viraal over het net. Ben jij helemaal bij? Vanaf nu wel! Ik laat je de mooiste 8 kerstcommercials van 2016 zien!

Kerstcommercials van 2016

Christmas with love from Mrs. Clause – Marks & Spencer

Mrs Claus doet stiekem meer dan wij altijd gedacht hebben!

Buster the Boxer – John Lewis

Afgelopen jaren liet ik jullie al de John Lewis commercials zien, deze vind ik zelf iets minder fantastisch. Al blijft hij wel lief.

Twee culturen – Amazon Prime

Een priester en een man drinken samen een kop thee. Hij is leuk!

Geef wat tijd – Edeka

Alhoewel in het Duits, het geeft eigenlijk wel weer waar het om gaat tijdens kerst. In plaats van moeten, moeten we genieten!

English for beginners

Ik ben niet snel geëmotioneerd, maar van deze commercial kreeg ik tranen in mijn ogen… PRACHTIG!

Alle teddybeer fans verzamelen

Ook Heathrow doet dit jaar mee met een schattige commercial.

Niemand moet alleen zijn met kerstmis

Een schitterende reclame van Ikea

Apple maakt het ook dit jaar weer waar

Wat een hartverwarmende commercial!

Marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

All posts

No Comments

Laat hier je reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Dit ben ik

Dit ben ik

Marlieke

Leuk dat je op Lovethat.nl komt neuzen! Ik ben Marlieke en woon met mijn man en twee meiden in Zwitserland. Op Lovethat lees je meer over mijn leven en over dat wat mij interesseert, inspireert en motiveert!

Liefs Marlieke

Mis nooit meer een artikel!

Voeg je bij 4.039 andere abonnees

Volg ons op Facebook

Follow

Laatste berichten

×