Heeft deze gewassen appel echt plastic nodig?

18 april 2016

Heeft deze gewassen appel echt plastic nodig?

18 april 2016
plastic apple

Ik was vroeger een groot afnemer van spaghetti- en bamigroente. Heerlijk vond ik dat. Ook wanneer ik onderweg was vond ik het best relaxed om een bakje fruit te kopen. Niks mis mee, toch? Maar toen ik afgelopen maand overal foto’s van fruit in plastic verpakkingen voorbij zag komen dat al geschild of gewassen was, bedacht ik me dat het toch wel de spuigaten uitloopt. Wil men nu echt niet meer zelf een mandarijn pellen of een avocado doormidden snijden? Bizarre en bijzondere foto’s die vrijdag nog eens werden aangevuld door BuzzFeed.

Moet er echt zoveel plastic om voedsel heen?

Soms is het wel echt nodig. In landen waar veel insecten zijn is een extra bescherming om het fruit wel prettig. En soms kan je het ook echt niet anders meenemen. Vooral voor fruit-on-the-go is het wel oke, maar die appel kan je natuurlijk ook van thuis meenemen en wassen. Of gewoon kopen en ongewassen eten, of zeg ik nou echt iets sufs?

Welke van onderstaande foto’s vind jij nou echt niet kunnen?

Deze diashow vereist JavaScript.

Marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

All posts

1 Comment

 • Sabine 18 april 2016 at 13:58

  Al dat plastic is echt onzin, helemaal niet nodig. Op de foto mag al het plastic er wel af haha. Die banaan is écht niet nodig en die aardappel ook niet.

 • Laat hier je reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Dit ben ik

  Dit ben ik

  Marlieke

  Leuk dat je op Lovethat.nl komt neuzen! Ik ben Marlieke en woon met mijn man en twee meiden in Zwitserland. Op Lovethat lees je meer over mijn leven en over dat wat mij interesseert, inspireert en motiveert!

  Liefs Marlieke

  Mis nooit meer een artikel!

  Voeg je bij 4.042 andere abonnees

  Volg ons op Facebook

  Follow

  Laatste berichten

  ×