Mmm lekker… Naïf babyverzorging

10 juli 2014

Mmm lekker… Naïf babyverzorging

10 juli 2014

Onlangs kreeg ik van NAÏF een fijne doos vol met verzorgingsproducten, afgestemd op de gevoelige huid van baby’s. De doos beloofde al veel goeds. (Hier zie je hoeveel aandacht eraan besteed wordt) Op de doos staat namelijk precies vermeld waarom je de goede keus hebt gemaakt.

Taking care of your baby is quite a responsibility
We know

Ik kende Naïf niet, maar na het gebruik van deze producten wil ik stiekem niet veel anders meer. De wasgel is zacht, ruikt lekker en je hebt niet zoveel nodig om je kind ermee te wassen. Eigenlijk, een drupje is genoeg voor de kleine Liza. Ook de shampoo, bodylotion en crème smeren heerlijk makkelijk uit en ruiken bovendien heel erg lekker.

Dit fijne pakket van Naïf mocht ik testen.
Dit fijne pakket van Naïf mocht ik testen.

Omdat Naïf gebruik maakt van alleen maar natuurlijke ingrediënten, was ik zelf een beetje huiverig voor het luchtje van Liza (hoewel mevrouw toch dagelijks naar zure melk stinkt). Maar ik had niks te vrezen, ze rook warm en fris tegelijk: fantastisch! Nog een bijkomend voordeel, mijn handen roken ook erg lekker. In de producten van Naïf zitten alleen natuurlijke ingrediënten:

 • Katoenzaad Olie
 • Avocado Olie
 • Zoete Amandel Olie
 • Macadamia Olie
 • Bisabolol
 • Tarwe proteine (glutenvrij)

Een op en top Nederlands product

De verzorgingslijn van Naïf is nog niet zo oud. Vanaf 2012 zijn er twee heren vol voor hun eigen lijn van babyverzorgingproducten gegaan. Met een goede reden, ze werden vader. “Ons avontuur begon in 2012 toen wij, 2 jonge mannen, tegelijkertijd groot nieuws kregen. We werden vader! Er ging een nieuwe wereld voor ons open, gevuld met babyverzorging. Vol verbazing merkten we, als kersverse vaders, dat kwaliteit daarbij niet zo belangrijk was. Dat moest anders! Dus hingen we onze glansrijke carrières aan de wilgen om te gaan ondernemen en de wereld van babyverzorging te veranderen.” Dat vind ik knap. Pionieren in een markt die vol zit, maar duidelijk niet verzadigd is. Er is ruimte voor natuurlijk lekker ruikende babverzorgingproducten en die ruimte hebben zij gepakt. Bedankt!

Lees meer over Naïf op www.naifcare.comFacebook

Marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

All posts

4 Comments

 • Joyce 10 juli 2014 at 08:47

  Fijne producten hé? Ik ben zelf ook helemaal fan! 😀

 • Esther 10 juli 2014 at 09:19

  Ook ik ben helemaal fan! Ik gebruik de producten sinds enkele maanden en heb er ook een review over geschreven. Voor mijn kleine zoon niets anders meer dan Naïf en ik moet bekennen dat ik de body lotion ook zelf gebruik 🙂

 • Eline 10 juli 2014 at 12:06

  lijken me fijne producten!

 • […] week schreef ik al over de verzorgingsproducten van Naïf, welke zijn gericht op de allerkleinsten. Deze week komen de natuurlijke badproducten voor de […]

 • Laat hier je reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Dit ben ik

  Dit ben ik

  Marlieke

  Leuk dat je op Lovethat.nl komt neuzen! Ik ben Marlieke en woon met mijn man en twee meiden in Zwitserland. Op Lovethat lees je meer over mijn leven en over dat wat mij interesseert, inspireert en motiveert!

  Liefs Marlieke

  Mis nooit meer een artikel!

  Voeg je bij 4.039 andere abonnees

  Volg ons op Facebook

  Follow

  Laatste berichten

  ×