Mijn 8 favo netflixseries van dit moment!

21 augustus 2018

Mijn 8 favo netflixseries van dit moment!

21 augustus 2018
favo netflixseries

Soms kijk ik series met een verhaal op Netflix, maar de laatste weken ben ik meer televisie aan het kijken via Netflix met series zoals de The Great Interieur Design Challenge en Sugar Rush. Omdat ik het zelf heel leuk vind om nieuwe series te ontdekken, dacht ik dat het voor jullie ook wel leuk was om te laten zien welke series ik de laatste tijd gewoon lekker heb gekeken. Daarom maakte ik een lijstje met 8 trailers van mijn favo netflixseries die ik de afgelopen maand (ja… ik was natuurlijk een week ziek in bed) gekeken heb. Hoeveel uur Netflix is dat wel niet?

kleine note: ik kijk natuurlijk Netflix in Zwitserland, het kan zijn dat niet alle series in Nederland worden uitgezonden…

Stay Here

Million Pound Menu

Queer Eye

Sugar Rush

Project Runway

Great interior design challenge

Nailed it!

The world extraordinary homes

Welke serie zou jij mij aanraden?

Marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

All posts

No Comments

Laat hier je reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Dit ben ik

Dit ben ik

Marlieke

Leuk dat je op Lovethat.nl komt neuzen! Ik ben Marlieke en woon met mijn man en twee meiden in Zwitserland. Op Lovethat lees je meer over mijn leven en over dat wat mij interesseert, inspireert en motiveert!

Liefs Marlieke

Mis nooit meer een artikel!

Voeg je bij 4.036 andere abonnees

Volg ons op Facebook

Follow

Laatste berichten

×