MeoW, wat een kittige wintercollectie van Mim-Pi

30 juli 2014

MeoW, wat een kittige wintercollectie van Mim-Pi

30 juli 2014

Ik vond de kleding van Mim-Pi altijd al wel ontzettend leuk, maar toen ik gisteravond de nieuwe wintercollectie zag werd ik pas echt enthousiast. Wat een kittige en stoere kleding! Ik zette mijn favorieten op een rijtje en ben superbenieuwd of jullie mijn mening delen.

Deze diashow vereist JavaScript.

Je koopt Mim-Pi onder andere bij AmazingKids.nl

Marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza. Ze is in 2014 geƫmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

All posts

No Comments

Laat hier je reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Dit ben ik

Dit ben ik

Marlieke

Leuk dat je op Lovethat.nl komt neuzen! Ik ben Marlieke en woon met mijn man en twee meiden in Zwitserland. Op Lovethat lees je meer over mijn leven en over dat wat mij interesseert, inspireert en motiveert!

Liefs Marlieke

Mis nooit meer een artikel!

Voeg je bij 4.042 andere abonnees

Volg ons op Facebook

Follow

Laatste berichten

×