Meisjesmama voor 1 dag

27 oktober 2015

Meisjesmama voor 1 dag

27 oktober 2015

Ik heb 2 jongens thuis en om het weekend zelfs 3. Joggingbroeken, voetbalwedstrijden, kapotte knieen, pistolen, minecraft en lego zijn hier aan de orde van de dag. Maar afgelopen zondag niet. Die dag  dompelde ik me onder in de gelukzalige wereld van paarse balonnen, glitters en eenhoorns op een event van Hasbro. En ontdekte ik dat dit meisjesspeelgoed ook leuk is voor jongens!

cakes

Knuffelen met Starlily 

Of je nu een aapje, pinguin of hondje neemt, ze zijn allemaal even lief. Zo zacht en schattig dat echt iedereen er mee wil knuffelen. De ster van het FurReal friends-firmament is de eenhoorn StarLily. Ze heeft zelfs een eigen app! Mijn jongens keken er niet naar om, maar ik weet zeker dat menig meisje deze magische vriendin op haar verlanglijstje zet. Wil je meer weten over Starlily, kijk dan hier

starlily

Knutselen en kleien

Ik denk dat erin elk huishouden wel iets van Play-doh staat. Het geeft kleien een nieuwe dimensie! Wat ik niet kende was de DohVinchy-collectie (vanaf 6 jaar). Het maakte de artiest in mijn jongste los. Roze? Hartjes? Dat maakte hem niks uit. Je steekt de gewenste kleur tube kleipasta in de styler, knijpen en je maakt binnen seconden een 3D-kunstwerk! Makkelijk te hanteren, hoewel je wel kracht moet hebben in je handen. Een cadeau waarbij de creativiteit wordt aangesproken. Klik hier voor meer informatie over DohVinci

dohvinci

Gezellig spelletjes doen

Zijn meisjes net zo competief als jongens? Of als hun papa? Haha. Wij houden van spelletjes doen en maken daar eigenlijk te weining tijd voor. Of het nu een roze My Little Pony-taartspel is of een stoere Jenga-variant is om het even.  Spelletjes doen is altijd een goed idee. Op ons lijstje stond het spel Max de Mepper, maar deze zat in de goodiebag van Hasbro!  Bekijk hier alle Hasbro-spellen

spelenhasbro

Schieten voor grieten

Wat is het cool dat stoere chickies ook kunnen schieten met pijltjes. De bogen van Nerf Rebelle zijn echt geweldig. Ik weet nog dat toen de eerste reclame van Nerf Rebelle op televisie was, dat de jongens riepen “die wil ik, maar dan niet in het roze!”. Op het event mochten ze de Nerf Rebelle proberen en ze waren vooral enthousiast over het bereik van 22 meter! Hier lees je alles over de Nerf Rebelle

nerf

Sanne

Sanne (37 jaar) woont in een klein Brabants dorpje en is moeder van zoons Juul ('10), Sil ('04) en om het weekend ook van Lars ('02). Naast haar werk als Content Marketeer bij de Efteling gaat ze er graag op uit. Lekker een weekendje weg bijvoorbeeld of op vakantie met het gezin of gewoon samen naar het bos. 's Avonds staat ze vaak tot laat in de keuken; gezond koken is haar grote hobby.

All posts

3 Comments

 • Nicole Orriëns 27 oktober 2015 at 12:15

  Ik vind het allemaal erg mooi speelgoed om te zien. Leuk dat jouw jongens er ook van konden genieten.

 • eigenwijsje2014 27 oktober 2015 at 21:01

  Haha toen jouw oudste bezig was met die Jenga stenen wilde Fay ook meehelpen maar dat vond hij niet zo geslaagd volgens mij 😛

 • […] door de zonsopkomst. Roze is altijd goed natuurlijk. Ja en het was half 6. De wintertijd ging in. Sanne gaat op pad voor LoveThat.nl en neemt de nieuwe kaartjes mee. Volgens mij is het zo wel handig, […]

 • Laat hier je reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Dit ben ik

  Dit ben ik

  Marlieke

  Leuk dat je op Lovethat.nl komt neuzen! Ik ben Marlieke en woon met mijn man en twee meiden in Zwitserland. Op Lovethat lees je meer over mijn leven en over dat wat mij interesseert, inspireert en motiveert!

  Liefs Marlieke

  Mis nooit meer een artikel!

  Voeg je bij 4.039 andere abonnees

  Volg ons op Facebook

  Follow

  Laatste berichten

  ×