Me-time. Soms zo heel hard nodig

Het gebeurt niet zo heel vaak dat ik tijd voor mezelf heb en als ik tijd voor mezelf heb, vaak in het weekend, dan benut ik die met bijslapen. Hard nodig met die nachten van ons. Maar echt iets voor mezelf doen? Echt iets waar ik zelf van ontspan? Nee. Dat doe ik dus nooit.

Natuurlijk sport ik wel, ben ik ’s avonds echt wel weg en geniet ik ook wanneer ik met de kinderen iets leuks doe. Maar die me-time? Die had ik afgelopen week wel verdiend vond ik.

Al hing de badkamer vol met was, lagen de wasmanden te wachten om uitgeruimd te worden, was het hele huis bezaaid met duplo en houden we logeerkamer gewoon maar dicht totdat de volgende logees hem weer nodig hebben. Ik wilde even genieten van de twee uur voor mezelf en dat genieten deed ik, vanaf het moment dat ik Liza op de speelgroep had afgezet. Het was schitterend weer. Zo lekker ijzig koud met een flinke zon. Dus gewapend met mijn camera en een thermoskan koffie ging ik naar het riet. Een plek hier heel dichtbij en echt maar pas ontdekt. Voor wie hier al eens is geweest, de plek is vlakbij de Aldi hier in Zwitserland. Dan weet je hoe dichtbij!!!

Na twee uur in de kou rondlopen, was ik weer helemaal opgeladen! Fijn.

Het is nog geen ijs, maar het lijkt er sterk op!

Het is nog geen ijs, maar het lijkt er sterk op!

Witte bergtoppen, groene weilanden en bomen die langzaam verkleuren naar geel en rood

Witte bergtoppen, groene weilanden en bomen die langzaam verkleuren naar geel en rood

Mooi

Mooi

Ik hou van de herfst!

Ik hou van de herfst!

Besjes!

Besjes!

Er is hier ook een uitkijktoren en dat geeft fantastische plaatjes

Er is hier ook een uitkijktoren en dat geeft fantastische plaatjes

Aan de andere kant een leuk watertje met riet en daarachter een ooievaarsnest, want die vliegen hier volop rond

Aan de andere kant een leuk watertje met riet en daarachter een ooievaarsnest, want die vliegen hier volop rond

herfstbloemen

herfstbloemen

Ik zei al dat er ooievaars vliegen, maar ik vond ze maar niet. Totdat ik naar huis liep en er een aantal boven mijn hoofd vlogen

Ik zei al dat er ooievaars vliegen, maar ik vond ze maar niet. Totdat ik naar huis liep en er een aantal boven mijn hoofd vlogen

Marlieke is moeder van Eva en Liza. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

2 Comments

Laat hier je reactie achter