LoveThat is lid van het exclusieve Netflix Streamteam! Daarom houden we je de komende maanden op de hoogte van de nieuwste series en de leukste films die je via Netflix kunt bekijken.

ME-TIME

Ik hou wel van frisse cocktails, verse macarons en een prettige massage. Van een uur lang een serie kijken zonder èèn keer ‘mamaaaaaaa’ te horen. Zo’n avondje had ik vrijdag in het mooie Art’otel Amsterdam met Netflix. En ik kreeg nog een selfie-stick en nieuwe nagellak mee naar huis ook. Ja, me-time pur sang.

Me-Time met Netflix!
Me-Time met Netflix!

Unbreakablemums-event
Deze avond was speciaal georganiseerd voor de lancering van de nieuwe Netflix original-serie Unbreakable Kimmy Schmidt. Uiteraard mocht ik ook de eerste drie afleveringen bekijken. De serie kijkt lekker weg. Verstand op nul en gewoon genieten van de komische situaties waarin de totaal wereldvreemde, maar hilarische Kimmy belandt. Eerlijk is eerlijk, ik vond de tweede en de derde aflevering leuker dan de eerste.

Show CommentsClose Comments

1 Comment

  • Debbie
    Posted 16 april 2015 at 17:55 0Likes

    Leuk dat je daar bij mocht zijn. Klinkt als een hele fijne avond.
    De serie ga ik eens naar kijken

Laat hier je reactie achter