Me-Time pur sang via Netflix

19 maart 2015

Me-Time pur sang via Netflix

19 maart 2015

LoveThat is lid van het exclusieve Netflix Streamteam! Daarom houden we je de komende maanden op de hoogte van de nieuwste series en de leukste films die je via Netflix kunt bekijken.

ME-TIME

Ik hou wel van frisse cocktails, verse macarons en een prettige massage. Van een uur lang een serie kijken zonder èèn keer ‘mamaaaaaaa’ te horen. Zo’n avondje had ik vrijdag in het mooie Art’otel Amsterdam met Netflix. En ik kreeg nog een selfie-stick en nieuwe nagellak mee naar huis ook. Ja, me-time pur sang.

Me-Time met Netflix!
Me-Time met Netflix!

Unbreakablemums-event
Deze avond was speciaal georganiseerd voor de lancering van de nieuwe Netflix original-serie Unbreakable Kimmy Schmidt. Uiteraard mocht ik ook de eerste drie afleveringen bekijken. De serie kijkt lekker weg. Verstand op nul en gewoon genieten van de komische situaties waarin de totaal wereldvreemde, maar hilarische Kimmy belandt. Eerlijk is eerlijk, ik vond de tweede en de derde aflevering leuker dan de eerste.

Sanne

Sanne (37 jaar) woont in een klein Brabants dorpje en is moeder van zoons Juul ('10), Sil ('04) en om het weekend ook van Lars ('02). Naast haar werk als Content Marketeer bij de Efteling gaat ze er graag op uit. Lekker een weekendje weg bijvoorbeeld of op vakantie met het gezin of gewoon samen naar het bos. 's Avonds staat ze vaak tot laat in de keuken; gezond koken is haar grote hobby.

All posts

1 Comment

 • Debbie 16 april 2015 at 17:55

  Leuk dat je daar bij mocht zijn. Klinkt als een hele fijne avond.
  De serie ga ik eens naar kijken

 • Laat hier je reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Dit ben ik

  Dit ben ik

  Marlieke

  Leuk dat je op Lovethat.nl komt neuzen! Ik ben Marlieke en woon met mijn man en twee meiden in Zwitserland. Op Lovethat lees je meer over mijn leven en over dat wat mij interesseert, inspireert en motiveert!

  Liefs Marlieke

  Mis nooit meer een artikel!

  Voeg je bij 4.039 andere abonnees

  Volg ons op Facebook

  Follow

  Laatste berichten

  ×