Maleficent – veel meer dan ik had verwacht

15 oktober 2014

Maleficent – veel meer dan ik had verwacht

15 oktober 2014

Sprookjes die verfilmd worden en dan met veel fantasie en zwarte kleuren, zijn over het algemeen niet aan mij besteed. Toch keken wij vanavond Maleficent. Ik zat achter de computer en keek met een half oog mee. Niet heel erg geïnteresseerd maar wel genoeg. De film begon best vrolijk en ik was dan ook snel meer naar de tv aan het kijken dan naar mijn beeldscherm. Totdat er een tijdje niks gezegd werd en ik weer meer naar mijn beeldscherm keek. Zo ging het even door totdat het verhaal me greep.

Maleficent is een verhaal met veel donkere beelden. Die donkere plekken beelden de gemoedstoestand van de boze heks Maleficent uit. Maar ze heeft ook een andere kant en die lieve kant maakte dat ik de film wel erg tof vond. Het verhaal van Doornroosje op een andere manier beschreven en vanuit een ander perspectief bekeken. Dat werkte voor mij erg goed. Ik vond het leuk, boeiend en bleef kijken (ook al was ik extreem moe). Ik geef hem je graag als tip mee!

Maleficent is inmiddels op DVD te koop

En prinses Aurora
En prinses Aurora

De jonge Maleficent
De jonge Maleficent
De drie goede feeën zijn fantastisch
De drie goede feeën zijn fantastisch
Dit soort plaatjes trekken me niet echt aan
Dit soort plaatjes trekken me niet echt aan, daardoor had ik de film dus ook bijna niet gekeken
Marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

All posts

5 Comments

 • Joyce 15 oktober 2014 at 07:13

  Ohh ja die wilde ik nog kijken!
  Ik zag de voorstukjes toen ik de laatste keer in de bioscoop zat en het zag er geweldig uit 🙂

  Ik ga ‘m kopen denk ik!

 • Amina 15 oktober 2014 at 10:16

  Heb precies hetzelfde gevoel met zulke films. Ben blij dat ik toch heb gekeken,want vind hem ook geweldig 🙂

 • jansyluvzu 15 oktober 2014 at 21:06

  lijkt me een leuke film inderdaad 🙂

 • Bo 15 oktober 2014 at 21:42

  Ik vond het ook erg leuk dat ze het verhaal van Doornroosje vanuit een ander perspectief lieten zien. Leuke film!

 • Sas 18 oktober 2014 at 20:30

  Ik zag hem vandaag en was aangenaam verrast. Niet echt een film voor mij maar vond dit verhaal wel goed en goed geacteerd. 🙂

 • Laat hier je reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Dit ben ik

  Dit ben ik

  Marlieke

  Leuk dat je op Lovethat.nl komt neuzen! Ik ben Marlieke en woon met mijn man en twee meiden in Zwitserland. Op Lovethat lees je meer over mijn leven en over dat wat mij interesseert, inspireert en motiveert!

  Liefs Marlieke

  Mis nooit meer een artikel!

  Voeg je bij 4.057 andere abonnees

  Volg ons op Facebook

  Follow

  Laatste berichten

  ×