Mag ik alsjeblieft… Mijn lijstje!

12 november 2015

Mag ik alsjeblieft… Mijn lijstje!

12 november 2015

Sinterklaas is natuurlijk een kinderfeest, maar wij grote kinderen mogen natuurlijk niet vergeten worden. Daarom dacht ik, als ik nou een mooi lijstje maak met al mijn wensen, dan komt er vast wel 1 wens uit! Wat denk je?

Zoek jij nog inspiratie voor je eigen verlanglijstje? Misschien doe je wel wat leuke ideetjes op!

Mijn lijstje

Op mijn lijstje staan grote en kleine dingen. Zo wil ik heel graag een elektrische fiets, maar een statief voor de iPhone is ook heel hard nodig. Daarbij wil ik voor Lovethat nou eens een mooi servies(bord) hebben, zodat mijn foto’s van eten eens wat mooier zijn. Mijn lijstje is dus heel erg divers en dat is toch wel zo leuk!

Leukste-acht-Marlieke

Shoot, Anki Wijnen | Kitchencraft Maatlepels | Blond Amsterdam mokken | DKNY Be Delicious for Women | Recepten organizer van Me & My Big Ideas | Elektrische fiets – Vogue E1 | Mooi bord van IItala Kastehelmi | Gorillapod voor iPhone en Canon

Heb je zelf ook een verlanglijstje gemaakt? Ik ben benieuwd wat jij graag zou willen hebben als je de keuze had!

In dit artikel heb ik gebruik gemaakt van affiliatielinks

Marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

All posts

11 Comments

 • Linda 12 november 2015 at 08:09

  Die gorilla pod ziet er echt gaaf uit! Shoot is echt een aanrader.

  • Marlieke 12 november 2015 at 08:17

   Ik heb heel vroeger een GorillaPod gehad en natuurlijk nu ik m wil gebruiken kan ik m niet vinden!!

   • Linda 12 november 2015 at 09:07

    Leuk he verhuizen 😉 Of was je hem daarvoor al kwijt.

    • Marlieke 12 november 2015 at 09:08

     Daarvoor denk ik al, of misschien wel weggegeven. Ook nooit nodig gehad en nu mis ik hem!

 • Joyce 12 november 2015 at 09:07

  Oh shoot staat ook op mijn lijstje!

  • Marlieke 12 november 2015 at 09:08

   Leuk! Ik ben onwijs benieuwd naar dat boek

 • Kim 12 november 2015 at 09:44

  Is een elektrische bakfiets niets voor jou????

  • Marlieke 12 november 2015 at 10:03

   Nee, een gewone is handiger

 • mama van Vesper 12 november 2015 at 11:00

  Mooi lijstje hoor 😀

 • MizFlurry 12 november 2015 at 11:43

  Wat een leuke ideeën! Ik moet mijn online lijstje voor familieleden nog aanvullen, dus hier heb ik wel wat aan 🙂 Ik heb een elektrische bakfiets en dat bevalt uitstekend. Heb je mijn Sinterklaas-link-up gezien? http://www.mizflurry.nl/2015/11/sintspiratie-7-leuke-sinterklaaslinks.html

  • Marlieke 12 november 2015 at 11:45

   Dat was ook precies de bedoeling! Ik heb idd wel wat voorbij zien komen laatst, leuk!!!

  Laat hier je reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Dit ben ik

  Dit ben ik

  Marlieke

  Leuk dat je op Lovethat.nl komt neuzen! Ik ben Marlieke en woon met mijn man en twee meiden in Zwitserland. Op Lovethat lees je meer over mijn leven en over dat wat mij interesseert, inspireert en motiveert!

  Liefs Marlieke

  Mis nooit meer een artikel!

  Voeg je bij 4.039 andere abonnees

  Volg ons op Facebook

  Follow

  Laatste berichten

  ×