Maak er een onvergetelijk Sinterklaasfeest van met een videoboodschap van Sinterklaas zelf!

9 november 2018

Maak er een onvergetelijk Sinterklaasfeest van met een videoboodschap van Sinterklaas zelf!

9 november 2018
video van Sint

Joehoe, Sinterklaas is in aantocht! Vanaf 12 november is het Sinterklaasjournaal weer dagelijks op tv en dan kan de pret beginnen. Een deel van de cadeautjes heb ik al gekocht, maar een heel groot deel ook nog niet. Ook de voorbereidingen voor het grote feest beginnen natuurlijk. Voor ons is het voor het vierde jaar op rij niet de vraag of we een Sinterklaas of Piet laten komen, maar verrassen we de kinderen weer met een videoboodschap van Sinterklaas.

Video van Sint 2018 from VideoVanSint.nl on Vimeo.

Video van Sint

Net als de afgelopen jaren kiezen we weer voor de Video van Sint. Het grootste voordeel voor ons in het buitenland is natuurlijk dat de video digitaal wordt verzonden. Voor ons geen gedoe met dvd’s dus, we hebben niet eens een dvd speler.

Bij de video van Sint kun je in een 12 minuten durende film Sinterklaas iets over je eigen kinderen laten vertellen. Bijvoorbeeld dat ze zo goed hun best doen op school of dat ze hun zwemdiploma hebben gehaald. Maar ook deels Sinterklaas als je dat wilt, kleine waarschuwingen uit. Je bord beter leegeten of niet meer in je neus peuteren. Vooral dat laatste is Eva nog niet vergeten! haha. 

De film is trouwens ook ideaal als je met meerdere kinderen Sinterklaas viert. In de Video van Sint kan je tot wel 8 kinderen toevoegen. Succes gegarandeerd!

videoboodschap van sinterklaas
marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

All posts

No Comments

Laat hier je reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Dit ben ik

Dit ben ik

Marlieke

Leuk dat je op Lovethat.nl komt neuzen! Ik ben Marlieke en woon met mijn man en twee meiden in Zwitserland. Op Lovethat lees je meer over mijn leven en over dat wat mij interesseert, inspireert en motiveert!

Liefs Marlieke

Mis nooit meer een artikel!

Voeg je bij 4.036 andere abonnees

Volg ons op Facebook

Follow

Laatste berichten

×