Lunchen in stijl met de Foodbag

29 april 2015

Lunchen in stijl met de Foodbag

29 april 2015

Je kent die papieren lunchzakjes wel toch? Nou die heb je inmiddels dus ook in een superhippe herbruikbare variant: De Foodbag! Deze lunchzak is van 100% siliconen gemaakt en na gebruik was je hem af of stop je hem in de vaatwasser. In plaats van een bruine kleur, koop de Foodbag ook nog eens in heel wat hippe kleuren, bijvoorbeeld geel, blauw, koraal of paars. lunch

Ik nam hem mee toen we gingen picknicken en hij maakt je picknickkleed echt af! Ik kreeg er allemaal superleuke complimenten over. Je ziet zelf natuurlijk wel hoe tof zo’n lunchzakje afsteekt bij een picknickkleed en het hoge gras. Maar stel je je eens voor dat je naar kantoor gaat. Je boterhammen neem je zo mee en omdat de Foodbag lekker stevig is, pletten je boterhammen niet. Omdat je het zakje kunt afwassen kan je er ook pastasalade in doen of gewoon je tomaatjes die je tussendoor eet. Anyway, mogelijkheden genoeg met deze Foodbag. Kijk vooral ook naar het filmpje zodat je ziet hoe groot de Foodbag is.

De Foodbag ook bruikbaar voor andere dingen!

Neem je nou net als ik niet zo vaak een lunchpakketje mee, dan gebruik je deze Foodbag natuurlijk vooral voor andere dingen! Het is namelijk ook heel handig voor drinkbekers die kunnen lekken in te vervoeren, tussendoortjes als je naar de speeltuin gaat en als tasje als je op pad gaat om wat spulletjes in te doen of als make-uptasje (handig, kan je weer wassen!)

Je koopt de Foodbag op Foodbags.nl voor slechts 10,95.

Marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

All posts

2 Comments

 • Iep 30 april 2015 at 14:31

  Wauw, super mooi en stijlvol
  Liefs Iep

 • Elbrich xfashionmeep 30 april 2015 at 14:33

  Wat leuk!

 • Laat hier je reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Dit ben ik

  Dit ben ik

  Marlieke

  Leuk dat je op Lovethat.nl komt neuzen! Ik ben Marlieke en woon met mijn man en twee meiden in Zwitserland. Op Lovethat lees je meer over mijn leven en over dat wat mij interesseert, inspireert en motiveert!

  Liefs Marlieke

  Mis nooit meer een artikel!

  Voeg je bij 4.042 andere abonnees

  Volg ons op Facebook

  Follow

  Laatste berichten

  ×