Liza heeft haar been gebroken, wie heeft tips?

Zondag veranderde ons dagje uit in een klein drama. Liza kwam verkeerd uit een glijbaan en brak daarbij haar onderbeen. Ik had gelijk door dat het niet goed zat en we gingen dan ook zo snel mogelijk richting het kinderziekenhuis om het na te laten kijken. Daar bleek, na twee uur wachten, dat haar onderbeen een spiraalbreuk heeft. Om haar knie te ontlasten is ervoor gekozen om haar hele been, dus vanaf boven, in het gips te zetten. Het arme kind heeft de pech dat ze nu vier weken niet mag lopen erop, niet in bad kan en niet mag zwemmen. Net nu we een vakantie met express groot zwembad voor de meiden hebben geregeld in deze periode. 

Maar, we hebben ermee te dealen! Liza is dapper en vrolijk. Wanneer ze pijn heeft, bijt ze op haar vinger en gaat ze er eventjes doorheen totdat de pijn weer voorbij is. Zo stoer! Ze baalt wel dat ze niet veel kan, al ziet ze de voordelen ook wel (iPad!). Ik ben daarentegen als de dood dat er iemand tegen dat beentje aanknalt. Maar tot nu toe ben ik degene die tegen het beentje aan is gekomen en heeft ze me het ook niet kwalijk genomen šŸ˜‰ 

Tips gevraagd

Ik ben trots op hoe ze het doet. Heel trots, maar kan nog wel wat praktische tips gebruiken! 

Wie heeft er goede tips bij een gebroken been. Hoe kan je makkelijk voortbewegen, wat zijn goede spelletjes, wat zijn de handige trucjes en ga zo maar door! Ik wil ze weten zodat we deze vier weken gemakkelijk doorrollen! 

Filed under Persoonlijk
%d bloggers liken dit: