Lilliputiens, verrassend mooi speelgoed

12 april 2016

Lilliputiens, verrassend mooi speelgoed

12 april 2016

Sommige merken ken je alleen van naam, dat had ik bij het Belgische merk Lilliputiens. Totdat ik in de brievenbus een mooi cadeautje kreeg. Eerlijk is eerlijk, in eerste instantie dacht ik echt dat mijn kinderen er inmiddels veel te groot voor zijn. Het speelgoed dat ik kreeg is namelijk vanaf een half jaar oud en met Liza van 2 en Eva van 5, is dat natuurlijk tricky. Maar ik kreeg wel direct een goed beeld bij het speelgoed.

Het materiaal was mooi, verzorgd, kleurijk, prikkelend. Ik zie natuurlijk ook dat het merk in het duurdere segment valt, maar qua materiaal, uiterlijk enzo is dat het wel waard. Mooi speelgoed dat de fantastie van de kinderen prikkelt.

Wat kreeg ik van Lilliputtiens in de brievenbus?

lilliputiens lilliputiens lilliputiens

Een telefoon met een vosje aan de voorkant van ribstof, aan de binnenkant een spiegeltje en de knopjes met cijfers die mooie geluidjes geven. Terwijl ik foto’s aan het maken was, kwam Liza aanlopen. Ze pakt het van de tafel af en ging er meteen mee spelen. Wat vond ze het leuk! Ik dacht echt dat ze te groot was en wilde het al aan mijn kleine buurmeisje geven, maar besloot direct dat dit mooie cadeautje mocht blijven in ons huis. Weggeven kan altijd nog, voorlopig echter niet!

lilliputiens

Deze telefoon van stof komt tot leven op je smartphone of tablet

De telefoon bracht echter meer. Met de app van Lilliputiens (gratis te downloaden op App Store of Google Play) geef je een extra dimensie aan de smartphone.

Met de Smart Wonders wil Lilliputiens haar kernwaarden meegeven:

 • Een moment delen met de familie,
 • Al spelend leren en ontdekken,
 • De verbeelding en verwondering van het kind stimuleren

IMG_4519Eerlijk is eerlijk. De smartwonders app is nog wel (te) lastig voor kindjes. Het was zelfs lastig voor mij. Om even te doen is het wel grappig. De telefoon komt inderdaad tot leven, zoals je in het filmpje bovenaan kunt zien, maar een echtmeerwaarde? Nee, wat mij  betreft niet. Neemt niet weg dat de smartphone zelf wel echt heel leuk is, hij heeft gewoon geen hippe app nodig!

Marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

All posts

2 Comments

 • Nicole Orriëns 12 april 2016 at 07:55

  Op zich ook mooi van die kernwaarden.

 • Mary-Lou 12 april 2016 at 14:16

  Wat mooi! Grappig ook met die app. Ik heb van vrienden als kraamkado iets van dit merk gekregen, kwaliteit is inderdaad erg fijn.

 • Laat hier je reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Dit ben ik

  Dit ben ik

  Marlieke

  Leuk dat je op Lovethat.nl komt neuzen! Ik ben Marlieke en woon met mijn man en twee meiden in Zwitserland. Op Lovethat lees je meer over mijn leven en over dat wat mij interesseert, inspireert en motiveert!

  Liefs Marlieke

  Mis nooit meer een artikel!

  Voeg je bij 4.042 andere abonnees

  Volg ons op Facebook

  Follow

  Laatste berichten

  ×