Liebe Lisa… tof voor de carnaval

12 november 2014

Liebe Lisa… tof voor de carnaval

12 november 2014

Onderstaand nummer kwam ik via de Facebookpagina van een van mijn buren tegen. Het is de lokale band Fäaschbänkler met hun nieuwe nummer. Natuurlijk trok de titel me aan (beter was natuurlijk Liza met Z geweest, maar daar hoor je niks van) en na de eerste klanken bleven we (Floris keek met me mee) toch hangen naar wat ging komen. Ik zeg; een heerlijk nummer voor de aanstaande carnaval! Het heeft alles; humor, lekker deinen, soort van meeblèren en volgens mij drink je er ook heerlijk bier op!

Alvast veel plezier met luisteren!

Meer info: www.f–b.ch

Marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

All posts

3 Comments

 • Geertje... 12 november 2014 at 09:43

  Die muziek!!! Zo leuk!
  En die clip… lig helemaal in een deuk hier!
  Wat zullen jullie veel lol hebben met Carnaval!

 • Angelique 12 november 2014 at 10:51

  Oh heerlijk! Jullie gaan een geweldige carnaval tegemoet zo te merken 😉

 • Kaboutertuin 12 november 2014 at 19:56

  hahaha geweldig! Blijvertje denk? 😉

 • Laat hier je reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Dit ben ik

  Dit ben ik

  Marlieke

  Leuk dat je op Lovethat.nl komt neuzen! Ik ben Marlieke en woon met mijn man en twee meiden in Zwitserland. Op Lovethat lees je meer over mijn leven en over dat wat mij interesseert, inspireert en motiveert!

  Liefs Marlieke

  Mis nooit meer een artikel!

  Voeg je bij 4.042 andere abonnees

  Volg ons op Facebook

  Follow

  Laatste berichten

  ×