Onderstaand nummer kwam ik via de Facebookpagina van een van mijn buren tegen. Het is de lokale band Fäaschbänkler met hun nieuwe nummer. Natuurlijk trok de titel me aan (beter was natuurlijk Liza met Z geweest, maar daar hoor je niks van) en na de eerste klanken bleven we (Floris keek met me mee) toch hangen naar wat ging komen. Ik zeg; een heerlijk nummer voor de aanstaande carnaval! Het heeft alles; humor, lekker deinen, soort van meeblèren en volgens mij drink je er ook heerlijk bier op!

Alvast veel plezier met luisteren!

Meer info: www.f–b.ch

Show CommentsClose Comments

3 Comments

 • Geertje...
  Posted 12 november 2014 at 09:43 0Likes

  Die muziek!!! Zo leuk!
  En die clip… lig helemaal in een deuk hier!
  Wat zullen jullie veel lol hebben met Carnaval!

 • Angelique
  Posted 12 november 2014 at 10:51 0Likes

  Oh heerlijk! Jullie gaan een geweldige carnaval tegemoet zo te merken 😉

 • Kaboutertuin
  Posted 12 november 2014 at 19:56 0Likes

  hahaha geweldig! Blijvertje denk? 😉

Laat hier je reactie achter