Ik kreeg een hele tijd geleden een leuk reviewpakket opgestuurd van Studio Bluebird. Het duurde even voordat het in Zwitserland terecht kwam, maar inmiddels heb ik het binnen. Twee vellen met muurstickers, of in mijn geval: raamstickers!

IMG_6917

We hebben geen vensterbanken in dit huurhuis, dus gezellige planten voor het raam dat lukt niet. Maar met de muurstickers van Studio Bluebird is dat nu verleden tijd. Bij onze eettafel hebben we nu twee gezellige cactussen voor het raam staan. Ik vind ze leuk en gezellig staan!

IMG_6914

Over Studio Bluebird

Studio Bluebird heeft superveel leuke en stoere muurstickers. Ik vind de Zoo Family erg leuk voor in de kinderkamer, want dacht je van een enorme giraffen-kop? Maar ook de XXL stickers zijn super gaaf. Echt XXL, dat zie je tenminste op je muur!

Een groot voordeel van de muurstickers is dat ze niet eens zo duur zijn. Zo maakt het ook een ideaal cadeautje voor kinderen, maar ook voor volwassenen. Keuze genoeg!

persbeeldwinkel_2015-04-17_5530c246d062b_o_studiobluebird_nl_7616

 

Show CommentsClose Comments

1 Comment

  • Vlijtig Liesje
    Posted 4 augustus 2015 at 08:35 0Likes

    Ik vind het erg leuk staan. Zeker die cactus. Ik heb geen groene vingers dus dit lijkt mij ook wel wat.

Laat hier je reactie achter