Levensechte muurstickers van Studio Bluebird!

4 augustus 2015

Levensechte muurstickers van Studio Bluebird!

4 augustus 2015

Ik kreeg een hele tijd geleden een leuk reviewpakket opgestuurd van Studio Bluebird. Het duurde even voordat het in Zwitserland terecht kwam, maar inmiddels heb ik het binnen. Twee vellen met muurstickers, of in mijn geval: raamstickers!

IMG_6917

We hebben geen vensterbanken in dit huurhuis, dus gezellige planten voor het raam dat lukt niet. Maar met de muurstickers van Studio Bluebird is dat nu verleden tijd. Bij onze eettafel hebben we nu twee gezellige cactussen voor het raam staan. Ik vind ze leuk en gezellig staan!

IMG_6914

Over Studio Bluebird

Studio Bluebird heeft superveel leuke en stoere muurstickers. Ik vind de Zoo Family erg leuk voor in de kinderkamer, want dacht je van een enorme giraffen-kop? Maar ook de XXL stickers zijn super gaaf. Echt XXL, dat zie je tenminste op je muur!

Een groot voordeel van de muurstickers is dat ze niet eens zo duur zijn. Zo maakt het ook een ideaal cadeautje voor kinderen, maar ook voor volwassenen. Keuze genoeg!

persbeeldwinkel_2015-04-17_5530c246d062b_o_studiobluebird_nl_7616

 

Marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza. Ze is in 2014 geƫmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

All posts

1 Comment

 • Vlijtig Liesje 4 augustus 2015 at 08:35

  Ik vind het erg leuk staan. Zeker die cactus. Ik heb geen groene vingers dus dit lijkt mij ook wel wat.

 • Laat hier je reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Dit ben ik

  Dit ben ik

  Marlieke

  Leuk dat je op Lovethat.nl komt neuzen! Ik ben Marlieke en woon met mijn man en twee meiden in Zwitserland. Op Lovethat lees je meer over mijn leven en over dat wat mij interesseert, inspireert en motiveert!

  Liefs Marlieke

  Mis nooit meer een artikel!

  Voeg je bij 4.039 andere abonnees

  Volg ons op Facebook

  Follow

  Laatste berichten

  ×