Leuke post van hiphaarknipje.nl

5 augustus 2014

Leuke post van hiphaarknipje.nl

5 augustus 2014

Vandaag een gastblog van Caroline. Zij ontdekte samen met haar dochter de spullen van HipHaarknipje.nl. Bedankt Caroline voor deze gezellige blog!

Wat een ontzettend leuke post kreeg ik in de brievenbus! Het was een pakketje van HipHaarknipje. En zo vrolijk als de naam is, is het pakketje ook! De haarknipjes en het tasje nodigen gelijk uit om een kijkje op de site te nemen. Je kunt al het moois bestellen op www.hiphaarknipje.nl

Het is een fleurige duidelijke site, met allemaal leuke dingen om de haren van je dochter, kleindochter, buurmeisje, nichtje of kleine vriendinnetje nog mooier te maken. Een kleine greep uit de selectie voor in haar haren zijn de vrolijke handgemaakte bloemen op haarspelden, schuifspelden, elastiekjes en zelfs diademen en haarbanden in allerlei kleuren.speldjes

tasBuiten versieringen voor het haar, hebben ze ook hele vrolijke vilten handtasjes voor meisjes en sleutelhangers. Alle spullen zijn heel netjes afgewerkt en het zit stevig in elkaar. Mijn dochtertje van bijna 2 heeft ze hier op uitgetest 🙂 Ze vond het allemaal prachtig en paradeerde door de kamer met haar hippe haarspeld in haar haartjes en met het tasje om aan haar hand.
Ik werd er vrolijk van en neusde graag verder op de site om nog meer vrolijkheid in huis te halen. Ontdek zelf hoe leuk ze zijn op de site!

sleutelhangerEnne…die sleutelhanger…die hield ik lekker zelf!

Volg Hiphaarknipje ook op:

gastblogger

Dit artikel werd geschreven door een gastblogger. Wil jij ook een keer een gastblog schrijven over wat jij echt als superleuk hebt ervaren? Neem dan contact met ons op!

All posts

1 Comment

 • Joyce 5 augustus 2014 at 07:56

  Leuk haarknipje en sleutelhanger!

 • Laat hier je reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Dit ben ik

  Dit ben ik

  Marlieke

  Leuk dat je op Lovethat.nl komt neuzen! Ik ben Marlieke en woon met mijn man en twee meiden in Zwitserland. Op Lovethat lees je meer over mijn leven en over dat wat mij interesseert, inspireert en motiveert!

  Liefs Marlieke

  Mis nooit meer een artikel!

  Voeg je bij 4.042 andere abonnees

  Volg ons op Facebook

  Follow

  Laatste berichten

  ×