Let the sun shine!

15 augustus 2014

Let the sun shine!

15 augustus 2014

Kon het maar altijd zomer zijn. Voeten in slippers, kindjes die altijd ergens water vinden, oneindig veel waterijsjes eten, zonnebrillen die overal liggen, het huishouden dat versloft omdat je toch buiten zit (ja, ik verzin altijd een excuus om niet aan het huishouden te beginnen), vrolijke gezichten, bruine lijven en ga zo maar door. Dat gevoel wil ik het hele jaar door vasthouden!
evazon

Let the sun shine en nog veel meer!

Daarom zocht ik vrolijke en zonnige printables op, zodat zelfs wanneer de zon een keer niet schijnt, je toch een beetje de zon voelt. Je vindt al deze printables op ons Pinterestbord Downloads / Printables.

Bekijk al deze printables op ons Pinteresetboard Downloads / Printables
Bekijk al deze printables op ons Pinterestboard Downloads / Printables

Welke printable is jouw favoriet?

Marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza. Ze is in 2014 geƫmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

All posts

No Comments

Laat hier je reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Dit ben ik

Dit ben ik

Marlieke

Leuk dat je op Lovethat.nl komt neuzen! Ik ben Marlieke en woon met mijn man en twee meiden in Zwitserland. Op Lovethat lees je meer over mijn leven en over dat wat mij interesseert, inspireert en motiveert!

Liefs Marlieke

Mis nooit meer een artikel!

Voeg je bij 4.039 andere abonnees

Volg ons op Facebook

Follow

Laatste berichten

×