Lekkere lange hamamdoek van Happy Towels

27 mei 2018

Lekkere lange hamamdoek van Happy Towels

27 mei 2018
happytowels Liza

Er is niks lekkerders dan in de zomer aan het water liggen met een grote badhanddoek, maar die grote handdoeken zijn altijd zo dik en zwaar. Mijn grote strandhanddoeken zijn ook nog eens niet zo heel lang, waardoor er altijd een deel van mijn voeten of zelfs mijn hoofd op het gras of zand moeten liggen. Hoe fijn zou het zijn als je hele lijf erop zou passen (ik ben overigens 1.80m), zonder dat je nog meer moet meesjouwen?

Extra lage hamamdoek van HappyTowelsLange Hamamdoek van HappyTowels

De hamamdoeken van HappyTowels zijn zo lang! Ze zijn namelijk ruim 2 meter en wegen niet veel. Alle nadelen van een badhanddoek zijn hiermee dus gelijk als sneeuw voor de zon verdwenen. Daarbij zijn de Hamamdoeken van Happytowels ook nog eens hamamdoeken met een goed verhaal! En daar houden wij bij Lovethat.nl van. Van iedere verkochte HappyTowels Hamamdoek gaat er twee euro terug naar Turkije, waar de onderneming het project ‘Papa, laat me naar school gaan’ (‘Baba Beni Okula Gönder’) steunt.

En in de praktijk?

Ik de praktijk blijkt dat deze HappyTowels ideaal zijn voor in de zomer, maar ook gewoon voor na het douchen. Hamamdoeken kennen hun oorsprong tenslotte uit de hamam en zijn daardoor prima geschikt om je lekker in te wikkelen en af te drogen na een heerlijk bad of douche. Maar het liefste gebruik ik hem gewoon in de zomer. Om lekker op te liggen, heerlijk op te picknicken, me af te drogen, mij aan mensen te vergapen, de kinderen in de gaten te houden en om in rond te lopen (want dat is wel echt fijn aan het feit dat hij zo lang is).

Extra lage hamamdoek van HappyTowels

De HappyTowels koop je al vanaf 25 euro. Ze zijn er in allerlei kleuren en allemaal zijn ruim 2 meter lang en ongeveer 95 centimeter breed.

marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

All posts

No Comments

Laat hier je reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Dit ben ik

Dit ben ik

Marlieke

Leuk dat je op Lovethat.nl komt neuzen! Ik ben Marlieke en woon met mijn man en twee meiden in Zwitserland. Op Lovethat lees je meer over mijn leven en over dat wat mij interesseert, inspireert en motiveert!

Liefs Marlieke

Mis nooit meer een artikel!

Voeg je bij 4.054 andere abonnees

Volg ons op Facebook

Follow

Laatste berichten

×