Laat je inspireren: Watermeloen!

Watermeloen is echt fruit dat je het liefste eet bij warm weer. Dan pak je zo’n grote volle meloen uit de koelkast. Snijd je hem met een heerlijk groot mes door de midden en kijk je naar dat volle rode vruchtvlees en… vreet je het liefste die hele meloen op. Dat kan ook wel, want en watermeloen bestaat uit 95% water.
Bij ons thuis vinden ze watermeloen ook echt verrukkelijk. Ik vind hem zelf vaak alleen te groot. Na de weekboodschappen, past zo’n enorm stuk meloen amper in de koelkast en lekker koel is hij toch het lekkerste. Dus wanneer ik zo’n enorme meloen gekocht heb, snijd ik hem eerst door de helft. Eten we gelijk een stukje op en past de rest is makkelijker in de veel te kleine koelkast.

Doe eens iets anders met watermeloen!

Maar watermeloen is ook maar watermeloen. Er is zoveel meer mee te doen en net zoals altijd als ik al 3 weken hetzelfde eet, dan ga ik eens verder denken. Ik heb mijn Pinterestbord van de Watermeloen erbij gehaald en hem weer lekker gevuld met nieuwe inspiratie. Kijk je mee?

Follow Marlieke | Lovethat.nl’s board Watermelon | Watermeloen! on Pinterest.

Wist je dat een watermeloen hol klinkt als hij rijp is?

Die lekkere watermeloenprosecco’s ga ik zeker snel eens proberen! Maar ik denk dat we het de komende warme dagen met onderstaand plaatje moeten doen. Net zo lekker đŸ™‚

watermeloen

Liza’s favoriete houding en haar favoriete fruit <3

Marlieke is moeder van Eva en Liza. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

3 Comments

Laat hier je reactie achter